رئیس سازمان تعزیرات حکومتی:

مردم از این به بعد به رای سازمان تعزیرات حکومتی نمی‌خندند

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با بیان این‌که دلمان از مسائلی که در سازمان وجود دارد خون شده است گفت: آن چیزی که باعث خون دل ما شد این بود که به لحاظ امکانات مورد بی‌توجهی قرار گرفتیم و صرفا یک حقوقی به ما دادند. میانگین حقوق کارکنان ما در سازمان تعزیرات حکومتی ۴-۵ میلیون تومان است.

مردم از این به بعد به رای سازمان تعزیرات حکومتی نمی‌خندند

احمد اصانلو معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل روابط عمومی این سازمان با بیان این‌که دلمان از مسائلی که در سازمان وجود دارد خون شده است گفت: سازمان تعزیرات حکومتی سازمانی است که با هدف تنظیم‌گری بازار تاسیس شده است و زمانی هم که تاسیس شده به این هدف دست پیدا می‌کند اما بعدها آن را به شدت ضعیف می‌کنند. فلسفه تاسیس سازمان، ضمانت اجرای تصمیماتی بوده که دولت برای تنظیم‌گری در بازار می‌گیرد. الان فقط اسم تعزیرات خیلی از کارها را پیش می‌برد و حتی دوستانی که وظیفه نظارت بر بازار را دارند نمی‌گویند از وزارت صمت آمده‌ایم بلکه می‌گویند از سازمان تعزیرات آمده‌ایم.

وی با بیان این‌که نگاه لیبرال به اقتصاد باعث تضعیف سازمان تعزیرات شده است گفت: وظایف سازمان تعزیرات صرفا به رسیدگی به تخلفات حوزه قاچاق، بهداشت و... منحصر شده و نتیجه‌ش این شده بود که رسیدگی‌ها چند سال طول بکشد که برای متخلفان هم دیگر اهمیتی نداشت که پرونده‌اش به تعزیرات بیاید. نگاه دولت فعلی این نیست که تعزیرات مانند دولت گذشته بماند و به سازمان تعزیرات نگاه ویژه‌ای دارد و بر همین اساس توانستیم براساس راهبردهایمان پیش برویم.

اصانلو ادامه داد: اولین راهبرد ما حضور موثر و مستمر در بازار بود که برای آن برنامه ویژه‌ای چیدیم و راهبرد دیگر هم افزایش اختیاراتمان بود. وقتی سازمان تعزیرات تشکیل می‌شود در کنار آن سازمان نظارت و بازرسی بر قیمت‌ها نیز تشکیل می‌شود که مهم‌ترین وظیفه آن نظارت بر ضابطه‌گذاری قیمت‌ها بوده است اما اکنون این سازمان وجود ندارد و در سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان ادغام شده است برای همین یک شرکت یک شبه قیمت‌هایش را چندین درصد افزایش می‌دهد. 

رئیس سازمان تعزیرات با بیان این‌که سازمان تعزیرات حکومتی با داشتن امکانات محدود تاثیر خاصی در حوزه رسیدگی نداشته است گفت: ما تلاش کردیم چالش‌های حوزه رسیدگی را برطرف کنیم و ماحصل مصوبه‌ای که به سران قوا دادیم این شد که مجازات‌ها تشدید شد و اختیاراتی مثل پلمب و نصب بنر به ما دادند و هیئت های صنفی برای رسیدگی به تخلفات نیز حذف شد. پس مردم از این به بعد به رای سازمان تعزیرات حکومتی نمی‌خندند. آن چیزی که باعث خون دل ما شد این بود که به لحاظ امکانات مورد بی‌توجهی قرار گرفتیم و صرفا یک حقوقی به ما دادند و میانگین حقوق کارکنان ما در سازمان تعزیرات حکومتی ۴-۵ تومان است. ۲۱۰ شهرستان نیز اساسا فاقد سازمان تعزیرات حکومتی هستند. در ۷ ماه گذشته به ۳۶۰ هزار پرونده رسیدگی شده و ۱۸۰ هزار گشت مشترک نیز در سال جاری داشته‌ایم.

وی افزود: وقتی به بحث بودجه و امکانات می‌رسیم نمایندگان مجلس بی‌امکاناتی ما را نمی‌بینند اما اگر یک قاضی تعزیرات در یک شعبه یک تخلفی انجام دهد به آن خیلی تاکید می‌شود، هرچند که قطعا آن یک تخلف هم مورد تایید نیست. 

اصانلو خاطرنشان کرد: رویکرد سازمان تعزیرات حضور مستمر و موثر در بازار است که با رسیدگی توام با سرعت و قاطعیت در بازار میسر می‌شود. قرار است برخوردها چنان قاطع و بازدارنده باشد که کسی فکر ارتکاب تخلف هم به ذهنش نرسد.

وی با بیان‌ این‌که ۴۰ درصد تخلف‌ها، تخلف «عدم درج قیمت است» گفت: درست است که این تخلف هم مهم است اما برای مردم بیشتر این دغدغه وجود دارد که چرا به یک باره قیمت‌ها چندین برابر می‌شود و این موضوع در دولت قبل مورد غفلت بوده است اما در دولت آقای رئیسی بسیار مورد توجه بوده است. شاه کلید نظارت بر بازار، نظارت بر ضوابط قیمت‌گذاری است که وظیفه سازمان صمت است تا قیمت‌ها به یک باره چندین برابر نشود. به عنوان مثال یک شرکت پوشش که تخلف افزایش قیمت بی‌ضابطه داشته است ۲۰۰ میلیارد تومان محکومیت پیدا کرده است‌.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در پایان با تاکید بر این‌که رویکرد ما در دوره جدید رسیدگی سریع و قاطع به تخلفات است گفت: میانگین رسیدگی‌های سازمان به پرونده‌ها، در دوره جدید ۲۱-۲۲ روز است، ضمن این‌که شعب ملی برای رسیدگی به تخلفات مهم و کلان و تاثیرگذار در حوزه بازار تشکیل دادیم که ۲-۱ روزه به تخلفات تاثیرگذار در حوزه بازار رسیدگی کند.

در پایان این مراسم از تلاش‌های محسن عسکری مدیرکل روابط عمومی سابق تجلیل و شهرام محسنی به عنوان مدیرکل روابط عمومی جدید معرفی شد.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • په په
    0

    آقای اصانلوی عزیز میانگین حقوق در سازمان تعزیرات 4-5 میلیون تومانه؟ خب اینو که همه میدانند مدیران ما با ایجاد شرکتهایی برای سازمانها و بکارگیری نیرو از آن کانال حق و حقوق بجه های مردم را پایمال میکنند ولی خدا وکیلی اگه مردید و شفاف بفرمایید حقوق شخص شما و دارو دسته ای که به همراه آورده اید ماهیانه چقدر است ؟ چقدر مزایا میگیرید؟ و چقدر امکانات دولتی از قبیل خونه و ماشین در اختیار دارید ؟

  • ناشناس
    0

    آقای اصانلوها درکشورخودشان باعث تورم هستندبه خدایی که شاهدوناظراست خودم دیدم ماشین تعزیرات جلوی فروشگاه زنجیره ای پارک کردکارگرفروشگاه انواع ملزومات خواباری فروشگاهی رابارماشینش پرکرد مامورتعزیراتی هم بانیشخند ازصاحب فروشگاه خداحافظی کردورفت...بنظرتون پول اون کالاهایی که بارماشین تعزیراتی شدراچرا باید مردم بدبخت بدهند؟؟؟؟؟

  • نظرگو
    0

    نه دیگر نمیخندند، فقط افسوس میخورند به حالتان

  • محمد
    0

    تعزیرات علت را نمی بیند و فقط معلول ها را مجازات می کند که با این کار مشکل حل که نمی شود که هیچ بدتر هم می شود

  • یادگاری
    0

    حتما نون میان ده میخورن که 4یا5ملیون حقوق میگیرن

  • ناشناس
    0

    محتکران و گران‌فروشان را به دادگاه بسپارند
    سازمان تعزیرات حکومتی در شهرستان‌های رستم و ممسنی استان فارس متأسفانه بر عملکرد عمده‌فروشان مایحتاج عمومی نظارت دقیق و کافی ندارد و به همین دلیل روغن خرید گذشته را احتکار کرده‌اند تا در زمان مناسب به قیمت‌های جدید بفروشند و همچنین قیمت برنج ایرانی در کیسه‌های ۱۰ کیلویی را خیلی‌گران می‌فروشند که ناگفته پیداست چنین کارهایی خلاف شرع و حرام است و ضرورت دارد کسانی که مایحتاج مردم را این‌چنین گران می‌کنند، به دادگاه سپرده و محاکمه شوند.

  • ناشناس
    0

    من زمانی جنگ 3ماه تعزیرات کا ر کردم هرجا رفتم بازرسی رشوه پیشنهاد دادند من خودم دیدم هرچه آدمهای بی دین بی حیا هرچه بگم کم کم است دلال اوباش واقعاً درمورد چه حیوان جانور هستند بازم میگم است بايد کانونی مجلس شورای اسلامی کانون تصویب کنده در اختیار اطلاعات سپاه باشه ومشکل دوم هم داریم بازرسی فاسد یعنی حرام خور

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها