نماینده ادوار مجلس در انتقاد از نیروی‌های امنیتی در گفتگو با خبرفوری:

گروه‌های ضدانقلاب و وابسته به صهیونیست چگونه در اغتشاشات اخیر در داخل کشور، سازمان‌دهی شدند؟

نماینده ادوار مجلس در انتقاد از نیروی‌های امنیتی گفت: سوال پیش می‌آید که در اغتشاشات اخیر، گروه‌های ضد انقلاب و وابسته به صهیونیست چگونه در داخل کشور سازمان‌دهی شدند و اسلحه را به راحتی جا به جا کردند؟

گروه‌های ضدانقلاب و وابسته به صهیونیست چگونه در اغتشاشات اخیر در داخل کشور، سازمان‌دهی شدند؟

حسین نقوی‌حسینی در گفتگو با خبرفوری  اظهار داشت: حوزه امنیت خیلی نیازمند اشراف اطلاعاتی و کنترل همه مسائل است و این نظارت بدون مشارکت مردم امکان پذیر نیست.  کاملا در جریان زحمات و مظلومیت نیروی‌های امنیتی کشور هستم و همیشه از تلاش‌های آن‌ها تقدیر کردیم اما این کافی نیست و خیلی بیش از این‌ها باید تلاش کرد. 

 نماینده ادوار مجلس افزود: در جنگ ۱۲ روزه بحث این بود که این نفوذ تا کجاها آمده که فرمانده ارشد کشور را دنبال می‌کنند و در روز دوم و سوم عملیات، او را به شهادت می‌رسانند. 

وی بیان داشت: سوال پیش می‌آید که در اغتشاشات اخیر، گروه‌های ضد انقلاب و وابسته به صهیونیست چگونه در داخل کشور سازمان‌دهی شدند و اسلحه را به راحتی جا به جا کردند؟  اگر مجلس به این نتیجه رسید که کوتاهی در این زمینه صورت گرفته، باید به وظیفه قانونی خود عمل کند.

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید