زیدآبادی: وقتی با مسئولان گفتگو می‌کنیم درمی‌یابیم که گویی در جهانی دیگر به سر می‌برند/ کشور در وضعیت تعلیق و بلاتکلیفی است

یک روزنامه نگار با انتقاد از روندهای حاکم بر ساختار تصمیم‌گیری در کشور گفت: مدت‌هاست امکان تصمیم‌گیری واقعی از مجموعه قوا گرفته شده و خروجی این وضعیت، صدور تصمیم‌هایی است که اساساً قابلیت اجرا ندارند و کشور را در حالت تعلیق نگه داشته‌اند.

زیدآبادی: وقتی با مسئولان گفتگو می‌کنیم درمی‌یابیم که گویی در جهانی دیگر به سر می‌برند/ کشور در وضعیت تعلیق و بلاتکلیفی است

 احمد زیدآبادی با اشاره به شرایط حاکم بر نظام تصمیم‌گیری کشور اظهار کرد: «مدت‌هاست که امکان تصمیم‌گیری از مجموعه قوا سلب شده است. تصمیم‌هایی اتخاذ می‌شود که اساساً قابلیت اجرا ندارند و نتیجه آن، بلاتکلیفی و تعلیق در اداره کشور است.»

وی با انتقاد از سطح درک برخی مسئولان از شرایط داخلی و بین‌المللی افزود: «در مباحث منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی مسائل داخلی، این‌طور به نظر می‌رسد که بخشی از مسئولان درک دقیقی از اوضاع ندارند. وقتی با مسئولان گفت‌وگو می‌کنیم، درمی‌یابیم که گویی در جهانی دیگر به سر می‌برند.»

زیدآبادی با تفکیک میان بدنه دولت و ساختار تصمیم‌سازی تصریح کرد: «البته برخی از مسئولان دولتی نسبت به خطرات پیشِ‌رو، کمتر از ما آگاه نیستند، اما واقعیت این است که قوه مجریه عملاً نقشی در تصمیم‌گیری‌های کلان ندارد.»

او تأکید کرد: «تا زمانی که این اختلال در سازوکار تصمیم‌گیری پابرجاست، نمی‌توان انتظار داشت تصمیم‌ها به مرحله اجرا برسند یا از وضعیت تعلیق کنونی عبور کنیم.»

منبع: شفقنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • بهنام

    واقعاً بهترین کار مسئولین این است که جواب این بابا را نمی‌دهند چون واقعاً خیال می‌کند ابوعلی‌سینا است.

  • ناشناس

    اینها از خواب بیدار نمی‌شوند الا با کشیده ای که تاریخ به گوش همه حکمرانان غافل زده است....

  • ن

    اقتصاد بیمار در حال فوت