سخنگوی شورای نگهبان: رفع فیلتر تلگرام منوط به ارائه جزئیات توافق شد/ ویدئو
هادی طحاننظیف، سخنگوی شورای نگهبان گفت:در خصوص موضوع رفع فیلتر تلگرام، بر اساس اصول ۷۷ و ۱۲۵ قانون اساسی و با توجه به تفسیرهای شورای نگهبان، اظهار نظر قطعی نیازمند اطلاع از جزئیات هرگونه توافق احتمالی است.
منبع:
مهر
چنین تفسیری با اصل ۷۷ قانون اساسی سازگار نیست. کجای اصل ۷۷ قانون اساسی گفته قرارداد دوجانبه بین دولت ج. ا. ایران و یک شرکت یا چند شرکت خارجی باید به رؤیت اعضای شورای نگهبان و به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد؟! مگر عهدنامه یا مقاوله نامه و قرارداد بین المللی می خواهد امضاء شود که نیاز به تصویب مجلس شورای اسلامی داشته باشد؟!!!
کم کم تکنولوژیهای جدید مردم را از مجوزهای مجلس و شورای نگهبان بی نیاز میکند. تا آن موقع هم فیلتر شکنها که سود سرشاری به مخالفین رفع فیلترینگ میرساند، مورد استفاده مردم قرار میگیرد.
کشورهای دیگر به دنبال نو آوری های جدید علمی ، صنعتی و بهبود وضعیت اقتصادی و رفاه مردمشان هستند و آن وقت ما داریم در مجلس ، شورای نگهبان و دولت سر مسائل ابتدایی سالها بحث و جدل میکنیم .