روزنامه جمهوری اسلامی:

در نشست‌های پرهزینه‌ای که در حوزه علمیه برگزار می‌کنید، کدام مشکل واقعی مردم مطرح و حل شده است؟

«وقتی اجلاسیه‌هائی از علمای دین و حوزه علمیه قم تشکیل می‌شود، حرف اول و آخر تمام حاضران باید پاسخ به مطالبات معنوی و مادی مردم باشد که متأسفانه نیست.»

در نشست‌های پرهزینه‌ای که در حوزه علمیه برگزار می‌کنید، کدام مشکل واقعی مردم مطرح و حل شده است؟

روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی به انتقاد از نشست اخیر حوزه علیمه قم پرداخته و آن را پرهزینه خوانده است.

این روزنامه در این زمینه نوشت: برگزارکنندگان و حاضران در این اجلاس‌ها در فضائی سیر می‌کنند که با واقعیات زندگی مردم بیگانه است. در خود حوزه‌های علمیه و همان حوزه علمیه قم هم اکثریت علمای دین و طلاب علوم دینی از چنین فضائی فاصله دارند و خود را از آن بیگانه می‌دانند.

حرف مشترک آن‌ها با مردم اینست که حدود نیمی از این یک قرن که از تأسیس حوزه علمیه قم گذشته، در اختیار حکمرانی دینی بوده است. چرا حضرات در این اجلاس‌ها از کارنامه این حکمرانی چیزی نگفتند؟ مگر دین و حوزه‌های علمیه نباید در خدمت مردم باشند؟ لطفاً به این سؤال پاسخ بدهید که با میراث مؤسس حوزه علمیه قم و میراث مؤسس نظام جمهوری اسلامی چه کرده‌اید.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 9
  • ناشناس

    شکم سیر از گشنه خبر نداره . فعلا سوارن و ما پیاده . فعلا ....

  • ناشناس

    عزیزم مشکل همونجاست

  • مهرداد سربندی

    آخه کجای دنیا مراکز دینی در خدمت مردم بوده اند که حالا تو ایران باشند. از اول خلقت بشر تا به امروز در تمام تاریخ ادیان بگردید یک مرکز دینی مردم محور را در ادیان الهی و غیر الهی نشان بدهید.
    دین یک نیاز فطری انسان است. رابطه انسان با خداست. روش خوب زندگی کردن و خوب بندگی کردن به درگاه خداست. و مراکز دینی مراکز بهره برداری های سیاسی اقتصادی فرهنگی از این نیاز فطری هستند.

    نظرات شما -
    • پدر

      درود آقا مهرداد كاملا درست فرموديد . دين يك رابطه شخصي بين فرد و خداوند است و اين رابطه به واسطه كاسبان دين به صنعتي پول ساز تبديل شده است كه در خدمت مردم نيست و ابزار دست حاكمان شده است .

  • ناشناس

    خودت هم روزی در این همایش ها بودی
    و حالا به طریق دیگه نون میخوری

  • ناشناس

    دین از زمانی از سیاست جدا شد (حدوداً دهه 80 قرن 19 میلادی که متولیان اجتماعی در امریکا متوجه شذتذ که حضور دین در شئونات اجتماعی سیاسی اقتصادی و فرهنگی هزینه ساترین فرایند است لذا بدرستی تصمیم به جدا سازی دین از سیاست و الزام به کلیسای پر دردسر و پر تناقض به کلیسا و محراب نشنی شدند.

  • ناشناس

    سالانه چقدرهمایش واجلاسیه ‌‌وغیره برگزار می شود کدام یک از اینها به نفع عموم مردم ومخصوصا قشر جوان است

  • ناشناس

    مشکلات مالی برگزار کنندگان نشست و فرزندان و نوه نتیجه های آنها مرتفع میگردد

  • رضاموتوری

    بودجه و سوبسید به روزنامه جمهوری اسلامی چه مشکلی از مردم را حل میکند