روزنامه کیهان در انتقاد به ادامه مذاکرات برجامی در قطر:

مگر دولت رئیسی نگفت معیشت را به برجام گره نمی زنم، پس چرا می خواهد با آمریکا مذاکره کند؟!

دولت سیزدهم یکی از سیاست‌های اصولی و کلان خود را جداسازی معیشت مردم از مذاکرات هسته‌ای اعلام کرده است. تصمیم اخیر در سطح کلان به این سیاست اصولی ضربه می‌زند.

مگر دولت رئیسی نگفت معیشت را به برجام گره نمی زنم، پس چرا می خواهد با آمریکا مذاکره کند؟!

روزنامه کیهان با ابراز نگرانی از تداوم مذاکران برجامی ایران در قطر نوشت:اگرچه راهبرد جمهوری اسلامی هیچ‌وقت ترک میز مذاکره نبوده اما آغاز مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در قطر، پیام اشتباهی را به طرف مقابل مخابره می‌کند.

آنها گمان خواهند کرد تصمیم تهران محصول اقدام خصمانه آنها در آژانس است و زمینه را برای حرکت‌های خصمانه بعدی هموار می‌کند. موافقت با ادامه مذاکره با غرب بر سر احیای توافق هسته‌ای، شاید با این تلقی صورت گرفته باشد که ما ترک‌کننده میز مذاکرات نیستیم و پاسخی به تبلیغات آمریکا باشد که سعی می‌کند ایران اسلامی را مسئول و مسبب بن‌بست فعلی جلوه دهد و این تاکتیک روشی برای خنثی‌سازی این نیرنگ باشد! اما آیا از منظر راهبردی هم، چنین است؟ شک و تردید فراوانی در این خصوصوجود دارد.

دولت سیزدهم یکی از سیاست‌های اصولی و کلان خود را جداسازی معیشت مردم از مذاکرات هسته‌ای اعلام کرده است. تصمیم اخیر در سطح کلان به این سیاست اصولی ضربه می‌زند هرچند واقعاً دولت در سطح کلان خود قائل به این جدایی باشد.

دو گروه هستند که علاقه فراوانی به پمپاژ این گزاره غلط دارند؛ «بدون احیای برجام نمی‌توان مشکلات کشور و مردم را حل کرد.» گروه نخست طرف غربی- از آمریکا و تروئیکای اروپا گرفته تا حتی رژیم صهیونیستی- است که به شدت از بی‌اعتبار شدن این گزاره در هراس است.

گروه دومی که اگر نگوییم بیش از گروه اول به جا انداختن این گزاره علاقه دارند و تمایلشان کمتر هم نیست، جریان غربگرای داخلی است. جریانی که اگرچه ظهور و نفوذ سیاسی آن در ساختار رسمی قدرت با پایان دولت پیشین، تا حد زیادی پایان یافته اما فضاسازی و عملیات روانی آن در سطح افکار عمومی همچنان ادامه دارد. آنان همچنان اصرار دارند که وانمود کنند مسیر برجام برای حل مشکلات کشور مسیر درستی بوده و هنوز هم تنها مسیر پیش روی کشور است.

مذاکره غیرمستقیم با آمریکا در قطر، هدیه‌ای ناخواسته به دو گروه فوق است. تا وقتی آمریکایی‌ها فشار را ابزاری برای مهار، تضعیف و در نهایت براندازی در ایران می‌بینند، مذاکره نه تنها بی‌نتیجه است بلکه این توهم و تلاش خصمانه را تشدید نیز می‌کند.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • ناشناس
    0

    چاره ای ندارند. مجبورند. تا الان دیدیم که عدم مذاکره پیامدهای بسیار منفی برای مردم داشته است

  • ناشناس
    1

    دستور از بالا رسیده که برجام سال ۲۰۱۵ هر طور شده باید احیاء شود و نبایستی مذاکرات هسته ای ایران بیش از این فرسایشی و طولانی شده و پرونده هسته ای ایران به دلیل عدم همکاری مؤثر با آژانس بین المللی انرژی اتمی و نقض تعهدات برجامی با خطر مکانیسم ماشه مواجه شده و مجدداً به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارجاع گردد!

  • عزيز هستى رييسى
    3

    تا چشم شماها وامثال شما كاسبان تحريم كور واز حدقه در آيد

  • محمد گلکار خوزانی
    0

    باسلام
    تا کی باید مردم خسارت این سیاست‌های خصمانه بدهند!!!!؟؟؟؟؟
    رهبر معظم انقلاب بر این موضوع اشراف کامل دارد و اگر جای احساس کوچکترین خطری را احساس کنند سریعا مانع آن خواهند شد و مذاکرات تصمیم جمعی است که در شورای امنیت ملی گرفته شده است و اگر منافع جمهوری اسلامی ایران و مردم کشورمان در این مذاکرات تامین گردد انجام چنین توافقی ایرادی ندارد و حداقل ۸۰٪ مردم از وضعت گرانی و تورم دارند رنج می‌برند و راضی به تغیر وضعیت موجود می‌باشند.رای اکثریت در تمام امورات کشور باید حاکم و مورد اجرا باشد دالاغیر.

  • ناشناس
    1

    وضعیت اسفبار موسسه کیهان به گونه ای شده که به خودی و غیر خودی حمله میکند.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها