بطحایی:

صدا و سیما یک دستگاه بی خاصیت است/حتما نباید حجاب چادر باشد

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: صداوسیمای ما انقلابی نیست .خیلی احترامش می‌کنم که نمی‌گویم ضدانقلاب است اما درجا می‌زند. یک دستگاه بی‌خاصیت است که فیلم‌های بی‌ارزش را پخش می‌کند.

صدا و سیما یک دستگاه بی خاصیت است/حتما نباید حجاب چادر باشد

به گزارش خبر فوری به نقل از خبرآنلاین ، عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: حتما نباید حجاب چادر باشد. من مصر هم بودم یکی از دکترای من برای قاهره مصر است. دختران و زنان مصری چادر سر نمی‌کنند اما انصافا حجابشان کامل است.

آیت‌الله سیدهاشم بطحایی درباره وضعیت حجاب در کشور و اعتراضاتی که اخیرا در قالب کشف حجاب در خیابان های تهران صورت گرفته است، گفت: اندک هستند کسانی که نسبت به حجاب نگاه دیگری دارند. رضاشاه روز ۱۷ دی را به عنوان کشف حجاب اعلام کرد که همه باید در مملکت لباس یک جور بپوشند و روحانیونی که می‌خواهند معمم باشند باید آزمون دهند که معلوم بود نتیجه شرکت در این آزمون رفوزگی است. در مقابل فرمان کشف حجاب، زنان ایستادند و مقاومت کردند؛ به طوری که رضاشاه مستأصل شد و عقبگرد کرد. به همین علت من گفتم به جای ۹دی، ۱۷ دی را برجسته کنیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: ما مسلمان هستیم و حجاب از نظر اسلام امری ضروری و متن قرآن است. به عبارت دیگر ربطی به نعوذبالله پیامبر، فلان آخوند و مرجع دینی ندارد. حالا حتما باید حجاب چادر باشد، خیر. من مصر هم بودم یکی از دکترای من برای قاهره مصر است، دختران و زنان مصری چادر سر نمی‌کنند اما انصافا حجابشان کامل است. وضعیت حجاب را در عربستان و کویت نیز دیدم.

وی ادامه داد: اگر من با زیرپیراهنی بیرون بیایم، شما درباره من چه فکری می‌کنید؟ حتما می گویید عجب آدم بی‌شخصیتی است. انسان منش خودش را باید حفظ کند. در دهه ۴۰ دانشجوی دانشگاه تهران بودم با همین لباس روحانیت می‌رفتم.

بطحایی اظهار کرد: انصافا صداوسیمای ما نه تنها انقلابی نیست خیلی احترامش می‌کنم که نمی‌گویم ضد انقلاب است اما درجا می‌زند. یک دستگاه بی‌خاصیت است که فیلم‌های بی‌ارزش را پخش می‌کند. من این حرف را می‌زنم که ۴۶ سال استاد دانشگاه تهران هستم. یعنی روحانی نیستم که از دهی به اینجا آمده باشم. فوق لیسانس من برای سال ۵۲ است.»

15

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • کریم

    حاج اقا احسنت ! برادر در قران حجاب چادر معرفی شده است در ایران نه مانتو و روسری درستی دارند نه دین را قبول دارند زیرا هر که بی حجاب تر بود در جامعه پولدارتر نشان داده شد و زندانی ها ی زن و مردم فقیر و بدبخت با حجاب و چادری معرفی شدند مساله این است که در ایران فعلی اندک شماری از زنان حجاب درستی دارند به عبارت دیگر اکثر زنان ایران بی حجاب هستند این را باید بپذیریم که انقلاب ایران و حرکات و رفتار مسئولین مردم را از دین بیزار کرده اختلاس ها افزایش یافته فاصله طبقاتی زیاد شده ربا و ریاکاری و دروغ در جامعه ایران زیاد شده یعنی همه کار کردید که ایران و ایرانی دروغ گو شوند و از دین بیزار و بی حجاب و شراب خوری و عروسی های مختلط در ایران رواج یافته و یک شیطان جلوه کنند . ایران فعلی درست مثل زمان طاغوت شده فقط لباس های مردم و مسئولین انها تغییر کرده قران در جامعه مهجور شده چند مرجع مورد حمایت دولتند و انها را دولتی می شناسند و هم را تعریف می کنند حوزه ها دولتی شده اند و مردم اقشار با دین را پست می شمرند و انها را ربا خوار و دزد و غیره می شناسند انقلاب کردید که دین مردم را درست کنید و جامعه درست شود اما با این انقلاب هم مردم و هم دین انها را به قهقرا برده اید