تعبیر وارونه یک رؤیا / طهرانچی نمی تواند در بین گزینه های وزارت و معاونت باشد
سپردن مسئولیت جدید به کسی که بسیاری مدیریت او را مسبب وضعیت فعلی دانشگاه آزاد می دانند در همان ابتدا دولتی را که با شعار شفافیت روی کار آمده مورد انتقاد جدی جمعیت زیادی قرار می دهد
تجمعات اساتید ، کارکنان و هیئت علمی دانشگاه آزاد تا همین چند وقت قبل مربوط به ریاست دانشگاه آزاد بود و سپردن مسئولیت جدید به کسی که بسیاری مدیریت او را مسبب این وضعیت می دانند در همان ابتدا دولتی را که با شعار شفافیت روی کار آمده مورد انتقاد جدی جمعیت زیادی قرار می دهد
تاکنون گزینه های زیادی برای تصدی وزارت علوم در دولت سیزدهم مطرح شده اند. در بین گزینه های مطرح شده برخی اسامی خیلی زیاد مورد توجه قرار گرفتند. یکی از آن گزینه ها دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد بود که طی چندماه گذشته اساتید دانشگاه متبوعش بارها به کم و کیف مدیریت او انتقاد داشتند و چندین بار تجمعاتی را در سراسر کشور به راه انداختند. البته شاید در این شرایط که اوضاع حاکم بر دانشگاه آزاد با حاشیه های فراوان روبروست دکتر طهرانچی خود را حتی در سطوح معاونت علمی ریاست جمهوری هم نباید جستجو می کرد اما به هرحال اسم ایشان به عنوان یکی از گزینه های احتمالی وزارت علوم مطرح شده بود.
شاید اگر اتفاقات دانشگاه آزاد و انتشار برخی اسناد که رأساً مدیریت طهرانچی را مورد سؤال و تردید قرار می دهد نبود او امروز می توانست یکی از افرادی باشد که روی صندلی یکی از وزارتخانه ها بنشیند اما حجم تخلفات و سطح نارضایتی آنقدر در دانشگاه آزاد بالاست که در ابتدا باید این سؤال را مطرح کرد اصولاً مدیران فعلی دانشگاه آزاد می توانند سکاندار وزارت علوم که مهمترین بخش علمی کشور را شامل می شود باشند؟
در این شرایط به نظر نمی رسد که توافقی روی طهرانچی در مورد وزارت علوم وجود داشته باشد و حتی باید پا را فراتر گذاشت و گفت واگذاری هر سطحی از مدیریت در دولت سیزدهم به طهرانچی مانند معاونت علمی ریاست جمهوری با حاشیه های فراوانی روبروست که برای دولت مردمی آیت الله رئیسی حاشیه ساز خواهد بود.
تجمعات اساتید ، کارکنان و هیئت علمی دانشگاه آزاد تا همین چند وقت قبل مربوط به ریاست دانشگاه آزاد بود و سپردن مسئولیت جدید به کسی که بسیاری مدیریت او را مسبب این وضعیت می دانند در همان ابتدا دولتی را که با شعار شفافیت روی کار آمده مورد انتقاد جدی جمعیت زیادی قرار می دهد که هزینه های زیادی را به همراه خواهد داشت و بیم آن می رود که این اعتراضات در همان ابتدا دولت سیزدهم را در تیررس رسانه های داخلی و خارجی قرار دهد. در خوشبینانه ترین حالت باید طهرانچی را برای چندماه دیگر رئیس دانشگاه آزاد دید تا در مورد وضعیت دانشگاه و همین طور ایجاد شفافیت در آن تصمیمات جدیدی اتخاذ شود. تصمیماتی که بسیاری از دلسوزان نظام نسبت به آن نکته نظرات زیادی را مطرح کرده اند و ادامه وضعیت فعلی دانشگاه آزاد را در شأن کشور نمی دانند.
منبع: رصد روز
70
چرا باید مدیری ناکارآمد ارتقای پست بگیرد؟! در دانشگاه آزاد و دانشگاه بهشتی مدیریت ضعیفی دارد جالب اینکه هر جا پست دارد بعد از رفتنش جشن برقرار میشود!