میرسلیم: شهرهای مشکوک به کرونا باید قرنطینه شوند

منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم با اشاره به شیوع ویروس کرونا در برخی نقاط کشورگفت: نباید از ابزارهای دانشی وزارت بهداشت غافل باشیم و باید با تجربه این بحران را مدیریت کنیم.

میرسلیم: شهرهای مشکوک به کرونا باید قرنطینه شوند

سید مصطفی میرسلیم افزود: صرف تعطیلی کفایت نمی‌کند و به نوعی اظهار ضعف است. باید با آموزش مناسب جلوی بحران های دیگر را بگیریم. مردم حاضرند برای حفظ سلامتی خودشان شدت عمل پادگانی اعمال شود.

میرسلیم تاکید کرد: اینکه نمی‌توانیم لوازم اولیه را در اختیار مردم قرار دهیم فاجعه است. مگر چقدر هزینه انتقال تجهیزات به همه استان‌ها می‌شود؟

منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم تصریح کرد: باید با محوریت وزارت بهداشت، کار گروهی برای اداره این بحران تشکیل شود و از وزارتخانه‌های دیگر هم کمک گرفته شود. از خود مردم هم باید کمک گرفته شود. باید شهرهای مشکوک قرنطینه شود. باید این مسئله سریعاً مهار و کنترل شود.

میرسلیم با بیان اینکه ما بدبختانه پیشگیری را در درجه دوم اهمیت قرار داده ایم، گفت: هزینه‌هایی که برای حوادث باید به آسیب دیدگان پرداخت شود بسیار کم است. منهای اینکه هزینه های جانی متحمل شده برای آسیب‌دیدگان بسیار بیشتر است.

منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم در پایان گفت: باید تدبیر مناسب اندیشیده شود. هزینه‌هایی که برای این کار باید شود بسیار کمتر از هزینه های درمان است. ما خودمان را آماده نکرده‌ایم. هم در زمینه مسائل بهداشتی و فنی مهندسی باید کار انجام شود هم در زمینه مسائل قضایی. قوه قضاییه فقط کارش بررسی جرم نیست باید پیشگیری از جرم به کمک تمامی دستگاه‌های قضایی صورت گیرد. همچنین نباید از ابزارهای دانشی وزارت بهداشت غافل باشیم و باید با تجربه این بحران را مدیریت کنیم. مبتلایان باید به صورت تخصصی قرنطینه شوند.

منبع: ایسنا

38

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • پیام

    چه مجلسی بشه با میرسلیم این باید ریس جمهور می شود خیلی قاطع حرف میزنه مثل این دوستان سانفرانسیسکویی مون نیست

  • وطنی

    اگر تمام ایران را قرنطینه کنید, قم را که نمی تونید قرنطینه کنید؟!حضراتی از ما بهتران آنجا تشریف دارند که برای همه مردم ایران هم خواسته باشند تصمیم می گیرند!

  • ایرانی

    نماينده مردم اطلاع رساني شفاف كند منشاء ورود كرونا به ايران كجا بود چرا مردم فداي خطاي عامدانه مسولان از چين به ايران شدند حالا اعلام ميكنند از افغانستان يا پاكستان درآخر ازچين!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ایرانی

    اقای مهندس کار تخصصی را به متخصصان امر واگذار کنید . شما که دانشگاهی هستید چرا ؟!