زیباکلام:
اگر قرارداد توتال در دولت احمدینژادبود می گفتند مشتی بر دهان آمریکاست
صادق زیباکلام گفت: اگر قرارداد با توتال در زمان احمدینژاد بسته میشد، اینطور تفسیر میشد که مشت محکمی در دهان آمریکا بوده است.
به گزارش خبر فوری به نقل از ۲۴ آنلاین نیوز، صادق زیباکلام معتقد است: اگر قرارداد با توتال در زمان احمدینژاد بسته میشد، اینطور تفسیر میشد که مشت محکمی در دهان آمریکا بوده. استکبار به زانو درآمده. مبارزات و مقاومتهای ما جواب داده. توتال به شرایطِ ایران تن داده و همه این پیروزی را به هم تبریک میگفتند؛ اما چون فردی مثل زنگنه این کار را کرده، میگویند تداعیکننده قرارداد دارسی و قراردادهای استعماری است.
وی افزود:شکی نیست که تحریم مانع شتاب در توسعه پارس جنوبی شد؛ اما چه کسی بابت عقبماندگیهای ایران از قطر و هزاران میلیارد تومان ارزش افزودهای که به واسطه تحریم در این میدان از دست رفت، تاکنون پاسخگو بوده؟
15
راست میگه بنده خدا
آخه چرا هرچی رو میخواهید به احمدنژاد ربط بدید تا کارهای اشتباه رو توجیح کنید آخه قرارداد کرسنت دوران کدوم رئیس جمهور بسته شدش؟ احمدی نژاد هرچی بود، وطن فروش نبودش
احمدی نژاد هرچی که بودش تویه دوران ریاست جمهوریش به هیچ کشوری باج ندادش! دلم برای بنیاد علوی و اون همه اشیاء قدیمی داخل اون موزه که آمریکا میخواد مصادرهش کنه میسوزه آخه کی اون برجام و توافقات یا مذاکره یا دست دوستی یا دست بوسی هاتون به درد کشور میخواد بخوره؟!