گزارشی از اجتماع بزرگ مردم تهران

اقشار مختلف مردم تهران با برپایی تجمعی در میدان انقلاب تهران دخالت اشرار وابسته و بیگانگان خارجی و همچنین تخریب اموال عمومی و مردم در شهرهای مختلف کشور را محکوم کردند.

گزارشی از اجتماع بزرگ مردم تهران

در پی دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، ظهر دوشنبه(۴ آذر ۱۳۹۸) اقشار مختلف مردم تهران ساعت‌ها قبل از زمان تعیین شده، با برپایی تجمعی در میدان انقلاب ضمن حمایت از اقتدار و امنیت کشور، تخریب اموال عمومی و مردم در شهرهای مختلف کشور را محکوم کردند.

تهرانی‌ها با شعارهای "لبیک یا خامنه‌ای" و "مرگ بر آمریکا" انزجار خود را از مواضع خصمانه آمریکا اعلام کرده و اغتشاشات اخیر کشور را محکوم کردند.

متن قطعنامه تجمع بزرگ مردمی در لبیک به رهبر معظم انقلاب اسلامی و حمایت از اقتدار و امنیت کشور به شرح زیر است:

خداوند قادر متعال جلّ و علا را شاکر و سپاسگزاریم که به برکت نعمت بی‌بدیل ولایت مطلقه فقیه با هدایت‌های حکیمانه ولی‌فقیه شجاع و مقتدر امت اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (ادام‌الله ظله‌الوارف) و بصیرت، دشمن‌شناسی و ولایتمداری ملت متدین و انقلابی ایران اسلامی توطئه جهانی و فتنه استکباری دیگری با شکست مواجه شده و با جدایی آگاهانه مردم از صف اغتشاشگران مزدور را در هم پیچید و همگام با دیگر هم‌میهنان هوشیار و لحظه‌شناس ایران عزیزمان توفیق حضور در راهپیمایی و تجمع بزرگ لبیک به رهبری معظم انقلاب اسلامی و حمایت از اقتدار و امنیت کشور، در قلّه این حرکت مردمی، پایتخت سیاسی ام القرای جهان اسلام، تهران نصیب‌مان شد.

اینک ما شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی و اجتماع عظیم مردمی با فریاد رسا و ندای الله اکبر - خامنه‌ای رهبر - مرگ بر آمریکا اعلام می‌نماییم:

1- بیانات هوشمندانه، شجاعانه و حکیمانه قافله‌سالار صبر و بصیرت در دفاع از کیان اسلام و نظام مقدس اسلامی در فضای غبارآلود این ایام را عامل شکست توطئه جهانی و جدایی صف ملّت از اغتشاشگران و اشرار دانسته، ضمن تجدید میثاق با رهبر مقتدر و مقتدای عظیم‌الشأن عزیزتر از جان‌مان، آمادگی تا پای جان خود برای اطاعت محض از فرامین معظم‌له به‌عنوان فصل‌الخطاب، تنها راه غلبه بر مشکلات و مایه عزت و سربلندی ملت و کشور اعلام می‌نماییم.

2- دفاع حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از مصوبه سران قوا در موضوع مدیریت سوخت را که در واقع حمایت هوشیارانه از کیان نظام و کلیت قوای سه‌گانه کشور، که دو قوه آن برگرفته از رأی ملت می‌باشد دانسته و به‌عنوان مطالبه جدّی ملت، بررسی چرایی بی‌تدبیری در شیوه و زمان اجرای مصوبه و ضرورت ریشه‌یابی و شناسایی عناصر دخیل در این اقدام و پاسخگویی منطقی مسئولین را خواهانیم.

3ـ با حفظ اتحاد و انسجام ملی و حضور آگاهانه در صحنه، مراتب نفرت و انزجار قلبی خود از جنایات نابخشودنی دشمنان کینه‌توز اسلام و مسلمین؛ به سرکردگی شیطان بزرگ آمریکا و ایادی زبون داخلی استکبار اعم از اشرار، منافقین، سلطنت‌طلبان و ورشکستگان سیاسی ذلت‌پیشه و حملات ددمنشانه به اماکن و قرآن سوزی رذیلانه را اعلام و از دستگاه‌ قضایی محاکمه فوری و اشد مجازات مسببین را خواهانیم.

4ـ با اعتراض جدی نسبت به بی‌تدبیری صورت گرفته در نحوه و زمان اجرای افزایش نرخ بنزین آن هم در مقطع حساسی که با فتنه‌انگیزی استکبار و دولت‌های مرتجع منطقه، جبهه مقاومت و کشورهای پیرامونی ایران دستخوش التهابات بود و در داخل نیز تورم و گرانی بی‌سابقه ناشی از تحریم های ظالمانه و ضعف مدیریت، معیشت مردم را هدف قرار داده است، اهتمام واقع‌بینانه غیرشعاری در کاستن از آثار تورمی و گرانی کالا و خدمات ناشی از مصوبه اخیر و جبران خسارات آسیب‌دیدگان از اغتشاشات اخیر و توجه جدی به نظرات کارشناسان دلسوز انقلابی را وظیفه مسئولین می‌دانیم.

5ـ با الهام از رهنمودهای گهربار مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، اقتصاد مقاومتی، رونق تولید، خاتمه دادن به فرصت‌سوزی سال‌های اخیر، دل نبستن و چشم امید نداشتن به مذاکرات بی‌حاصل با بیگانگان و اتکا به توانمندی‌های مایه مباهات داخلی و نسل جوان متعهد انقلابی را وظیفه ذاتی مسئولین دانسته و هرگونه سهل‌انگاری و بی‌توجهی به آن را محکوم می‌نماییم.

6ـ از دولت و شورای عالی فضای مجازی تقویت شبکه ملی اطلاعات، راه‌اندازی اینترنت ملّی و محدودیت فعالیت رسانه‌های معاند مُخلّ امنیت و مصلحت کشور را خواهانیم.

سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران در جمع راهپیمایان امروز تهران گفت: حضور امروز مردم تهران تیرخلاصی به سیاست‌های تجاوزکارانه و امیدهای واهی بزرگترین دشمن تاریخ بشر است.

وی با اشاره به این که هر امتی امام خود را گم کند محکوم به هلاکت است و مصیبت می‌بیند تصریح کرد:‌شما از حوادث صدر اسلام آمده‌اید تا اجازه ندهید آن ماجراهای غم انگیز تکرار شود. ای کاش شما در مسجد کوفه بودید تا امام علی (ع) ضربت نخورد. ای کاش شما با امام حسن (ع) بودید تا در برابر معاویه تنها نماند. ای کاش شما بودید تا امام حسین (ع) در عاشورا تنها نمی‌ماند و این لبیک‌ها را در آنجا سر می‌داید تا فرزندان امام اسیر نشوند.

خودمان مشکلات کشورمان را حل می‌کنیم

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام هم با حضور در جمع مردم گفت: پیام راهپیمایی امروز این است که ما خودمان مشکلات کشورمان را حل می‌کنیم و نیازمند بیگانگان نیستیم.

وی افزود: از مردم به این علت که مسیر خود را از معترضین جدا کردند تشکر می‌کنم. انتظارم از مردم ایران این است که ضمن اینکه حقوق خود را پیگیری می‌کنند به عوامل خارجی اجازه ندهند که از احساسات آنها سوء استفاده کنند.

مردم به راحتی از نظام دست بر نمی‌دارند

در حاشیه این مراسم سیامک رهپیک عضو شورای نگهبان با بیان این‌که مردم پای ارزش‌های خود ایستاده‌اند، گفت: مردم برای نظام هزینه داده‌اند و به راحتی از آن دست بر نمی‌دارند.

وی افزود: راهپیمایی مردم بسیار پرشور و خوب برگزار شد اگرچه اوضاع و احوال اقتصادی برای خیلی از آحاد مردم مناسب نیست و تحت فشار هستند ولی قدرت تحلیل مردم بالا است و مردم براساس این تحلیل و بینش و بصیرتی که دارند رفتار کرده به کشور خود علاقه‌مند بوده و از ارزش‌ها حفاظت می‌کنند.

به مردم فضای انتقاد و اعتراض بدهیم

همچنین پورسید آقایی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان این‌که اتفاقات اخیر یک درس مهم برای تمامی مسئولین داشت، اظهار کرد: این درس آن بود که ما باید به مردم فضای انتقاد و اعتراض قانونی را بدهیم که منجر به اغتشاش نشود.

حضور آیت الله جنتی دبیر شورای نگهبان در اجتماع بزرگ مردمی حمایت از امنیت تهران

منبع: ایسنا

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 33
  • سارا

    ازپلاکاردها معلوم هست که خیلی خودجوش ومردمی هست.

  • محمد

    خب اجماع عظیمتونم دیدیم حالا نتو وصل کنید الاف کردین ملت رو....

  • یگانه

    خدااین اشوبگران رولعنت کنه میخاستم برم مشهد زیارت ولی الان بابام اجازه نمیده میگه ممکنه برات اتفاقی بیفته

    نظرات شما -
    • من

      به درک که اجازه نمیده

    • Arash

      من این کار باباتو محکوم میکنم یه ویروس کمتر بهتر

  • نگین

    ای کاش مردم هم نه به گرانی بنزین این طور ازادانه می توانستند اجتماع بزرگ خود را به نمایش بگذارند نه این که اجتماعشان با گلوله رنگین شود

  • سونیا

    توروخدا اینترنت شهریار رو وصل کنید کل زندگیم داره میره رو هوا

  • خلیل مهدیپور دیلمقانی

    آنهایی که دندان تفرقه بر هم میسایند،باید بدانند که ژاژ می خایند، ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست/عرض خود می بری وزحمت ما می داری

    نظرات شما -
    • خدا وکیلی نرو اونطور جاها اونا گدایین

      ببببببببمیر هر چی می کشیم از دست چارتا چاپلوس مثه طوعههههه

    • یه نفر

      شما کاسه لیسها اگه پاتونو ار روی حنجره مردم بردارید که بتونن حرف بزنن دردهاشونو میشنوید نه صدای تفرقه...تفرقه بنداز و حکومت کن کار شما و بالا دستیهاتونه نه مردم!!!!!!!!!!!!!!

    • Arash

      فکر میکنید چقدر شانس دارید با این دیس هایی که خوردی؟؟؟؟.......

  • مهدی

    همه میان میگن باید به مردم فرصت اعتراض بدیم ، مردم حق اعتراض دارن ، اعتراض حق مسلم مردم است ، ولی هیچکس نمیدونه مردم چطور باید اعتراض کنند ، آیا جایی برای اعتراض کردن هست؟ آیا شما زمانی را برای اعتراض معین کردید ؟ آیا اگر مردم به صورت خودجوش تظاهرات کنند با آنها برخورد نمیشود ؟ یعنی واقعا شما نمیدانید که مردم ناراضی اند ؟ نمیدانید که مردم نون شبشان را ندارند ؟ نمیدانید مردم دل خوش ندارند ؟ نمیدانید جوانها کار ندارند ؟ نمیدانید تورم و گرانی بیداد میکند؟ نمیدانید دکتر ها و مهندس ها در ایران نمیمانند ؟ نمیدانید خیلی از جوانها به پناهندگی و حتی خودکشی فکر میکنند؟ نمیدانید...

    نظرات شما -
    • ایرانی

      می دانند ولی خود را به خریت زده اند.

    • یه ایرانی

      دیکتاتورها هیچوقت فرصت ندادند بلکه فقط شعار دادند!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • شریفی

    کسی نمیدونه اینترنت زاهدان چرا وصل نیست

    نظرات شما -
    • مهدی

      واسه آلودگی هواس

  • ممد

    ههه

  • Arash

    بهتر از این نمیشه ملت یه مملکتو به جون هم انداخت مردم معترض از این وضع معیشتی منتظر یه اجتماع عظیم هستند ولی خب هرکسی شانس حمایت حکومت رو نداره مطمئن باشید اگر مردم معترض یه زمان یه جا و مکان داشتن با سیل عظیمشون حتی کبریتی هم روشن نمیشد بس که صداشون خفه شد کارد به استخوانشون رسیده

  • کامران

    سیاست اینست که مردم در مقابل مردم قرارگیرند تا آقایان در عافیت باشند

  • کامران

    سیاست اینست که مردم در مقابل مردم قرارگیرند تا آقایان در عافیت باشند

  • اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینتر

    اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اولاینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اولاینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع اینترنت همراه اول قم قطع قم قطع

  • پول یا .....؟؟؟

    وسط هفته گرفتند که بتونن اداره جات رو به بهانه دادن اضافه کار بکشونن اونجا...تو اداره ما هم اومدند و ثبت نام میکردند هر کی بره اضافه کار میگیره... خیلی خائنین رفتند فقط به خاطر چند مشت ریال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • رضوان

    چرا فقط به وابستگان زرخرید حکومت اجازه راهپیمایی ازاد میدهید،اگر راست میگید یک روز اعلام کنیدبه مردمی که به گرانی وبی کفایتی مسئولین اعتراض دارند بیان داخل خیابانها خواهید دید که حداقل شصت میلیون نفربه میدان خواهند امد.. باوارونه جلوه دادن حقایق فقط تنفر و عصبانیت مردم را افزایش میدهید...

  • رضا

    تجمع خودجوش!

  • رضوان

    صدا وسیما راهپیمایی وابستگان حکومت را عظیم ومعترضین به گرانی را اشرار مینامد خواستم بگم مردم نگران نباشند چون صداوسیما به هرکی بگه اشوبگر وعنصر دشمن فردا تواین مملکت یه کاره ای میشه،...توشورش57 هم مردم روعنصربیگانه واشوبگر خطاب میکرد، حالا همان مردم اکثرا شدن مسئول ومقامات بلندپایه کشور واین ازمعجزات صدا وسیماست!!!.

    نظرات شما -
    • کاربر ناشناس

      کلا هیچ کجای دنیا تظاهراتی که حکومت سازماندهی بکنه هیچ ارزشی نداره

    • ممد

      کلا هیچ کجای دنیا تظاهراتی که حکومت سازماندهی بکنه هیچ ارزشی نداره

  • پول یا .....؟؟؟

    وسط هفته گرفتند که بتونن اداره جات رو به بهانه دادن اضافه کار بکشونن اونجا...تو اداره ما هم اومدند و ثبت نام میکردند هر کی بره اضافه کار میگیره... خیلی خائنین رفتند فقط به خاطر چند مشت ریال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    نظرات شما -
    • بی باک

      مردم هیچوقت با هم متحد نمیشن چون یه عده ای هستن که جیره خور مسولینن و نمونش مث دیروز میرن راهپیمایی فارغ از اینکه برای این شرایط بد زندگیشون باید برن تظاهرات و اعتراض

  • پانته آ

    چرا دیگه هیچ خبری منتشر نمیکنین؟؟؟؟؟؟؟ چرا تکلیف اونایی که فقط نت همراه دارن مشخص نمیکنینن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه مردم مسخره ی شمان؟؟؟؟؟؟ به کی باید بگیم؟؟؟ کجا باید بگیم که ده روزه اینترنت نداریم؟؟؟؟؟؟؟ کجا بگیم که دارن فرق میذارن بین مردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا کی میخواین با ملت مثل برده رفتار کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میفهمید حقمونو گرفتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میفهمین حق یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حق الناس چطور؟؟؟؟؟؟ تا کی میخواین به این مسخره بازیا ادامه بدین هم اعتراضات هم راهپیمایی تموم شد رفت چرا اینترنت نیومده هنوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا تو همه زمینه ها باید ۱۵۰۰سال عقب باشیم از جهان؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دردمونو به کی بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    نظرات شما -
    • ناصر

      همه دردت واسه اینترنته؟؟

    • یه بنده خدا

      نه دردمون ادمایه جاهلی مثل تو هس

  • سیف. الدین جمالی

    میخوام بگم واقعا بایدخجالت بکشید و. شرم کنیدازاینهمه پررویی و بی وجاهتی، پیش مردمی که میفهمندشماهاچقدرحیله گرومکارید، شماهایی که دست شیطان رو ازپشت بستید،دیگه حناتون رنگی نداره.بالاخره اونروزهم میادکه تک تک شماهابه خاری وخفت بیوفتید.چون وعده خداوند حقه، الملک یبقی مع الکفر، ولا یبقی مع الظلم.