دشمنان می‌خواستند فتنه سال ۹۶ را در عراق پیاده کنند/ امسال اربعین پرشورتر از سال‌های قبل برگزار می‌شود

عضو شورای ائتلاف اصول‌گرایان گفت: آل سعود، رژیم صهیونیستی و آمریکا با هزینه‌های بالا به دنبال ناامن کردن عراق هستند.

دشمنان می‌خواستند فتنه سال ۹۶ را در عراق پیاده کنند/ امسال اربعین پرشورتر از سال‌های قبل برگزار می‌شود

مهدی چمران، عضو شورای ائتلاف اصولگرایان در گفت‌وگو با ، درباره حوادث اخیر عراق گفت: تاثیرات اربعین به قدری بزرگ است که دشمنان را به درد آورده است.

عضو شورای ائتلاف اصولگرایان با بیان اینکه آل سعود، رژیم صهیونیستی و آمریکا با هزینه های بالا به دنبال ناامن کردن عراق هستند، اضافه کرد: دشمنان به بهانه مطالبات مردمی می‌خواستند فتنه سال ۹۶ در کشورمان را در عراق پیاده کنند.

او یادآور شد: خوشبختانه مردم عراق متوجه این فتنه دشمنان شدند و آنها به هیچ یک از اهداف خود نرسیدند.

چمران با اشاره به اطلاعیه وزارت خارجه در به تاخیر انداختن سفر زیارتی اربعین گفت: کار وزارت خارجه خوب نبود و اتفاقاً این مسائل باعث شد که ملت رغبت بیشتری برای اربعین داشته باشند و از مرز عبور کنند. انشاءاللّه امسال اربعین پرشورتر از سال‌های قبل برگزار خواهد شد.

عضو شورای ائتلاف اصولگرایان درباره حضور جوانان برای لیست اصولگرایان جهت انتخابات آینده مجلس خاطرنشان کرد: ما برای لیست و مجلس، درصد جوان و پیر نمی‌گذاریم و این بستگی به توانمندی و کارایی افراد دارد که خود را در جامعه معرفی کنند، اگر همه جوان باشند که چه بهتر.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

15

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • تبعیض

    هم سن خود چمران باشن عالیه فک کنم 10 سالشه