رویترز مدعی شد:

عبور یک ابرقایق مرتبط با میلیاردر روس از تنگه هرمز در بحبوحه تنش‌های ایران و آمریکا

رویترز نوشت: داده‌های کشتیرانی نشان می‌دهد یک ابرقایق تفریحی مرتبط با الکسی مورداشوف، میلیاردر روس، روز شنبه از تنگه هرمز عبور کرده است.

عبور یک ابرقایق مرتبط با میلیاردر روس از تنگه هرمز در بحبوحه تنش‌های ایران و آمریکا

قایق «نورد» به طول ۱۴۲ متر و با ارزشی بیش از ۵۰۰ میلیون دلار، عصر جمعه بندر دبی را ترک کرده، صبح شنبه از تنگه عبور کرده و بامداد یکشنبه به مسقط رسیده است.

در حال حاضر تنها تعداد اندکی از شناورها—عمدتاً کشتی‌های تجاری—روزانه از این مسیر عبور می‌کنند، در حالی که پیش از آغاز جنگ ایران در ۲۸ فوریه، روزانه بین ۱۲۵ تا ۱۴۰ کشتی از این تنگه عبور می‌کردند.

روسیه و ایران از متحدان قدیمی محسوب می‌شوند و در سال‌های اخیر، از جمله با امضای توافقی در سال ۲۰۲۵، همکاری‌های اطلاعاتی و امنیتی خود را تقویت کرده‌اند.

الکسی مورداشوف که از نزدیکان ولادیمیر پوتین شناخته می‌شود، به‌طور رسمی مالک این قایق نیست، اما داده‌های کشتیرانی و اسناد شرکتی روسیه نشان می‌دهد این شناور در سال ۲۰۲۲ به نام شرکتی ثبت شده که متعلق به همسر اوست.

مورداشوف پس از حمله روسیه به اوکراین به‌دلیل ارتباط با پوتین، هدف تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا قرار گرفت.

قایق «نورد» یکی از بزرگ‌ترین قایق‌های تفریحی جهان است که دارای ۲۰ اتاق، استخر، سکوی بالگرد و زیردریایی اختصاصی است. 

منبع: شفقنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    مبارکتون باشه.

  • احسان

    این در صنعت دریانوردی کشتی نامیده میشود قایق در حداکثر طول ۹ متر هست و بس