بازتاب خبر شهادت رهبر انقلاب در رسانه‌های انگلیسی زبان

شهادت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در حمله جنایتکارانه صهیونیستی-آمریکایی بازتاب بسیار گسترده‌ای در روز یکشنبه در رسانه‌های انگلیسی زبان پیدا کرد.

بازتاب خبر شهادت رهبر انقلاب در رسانه‌های انگلیسی زبان

خبرگزاری فرانسه در بازتاب خبر شهادت رهبر انقلاب ایشان را «دشمن قسم‌خورده غرب» توصیف کرد.

روزنامه گاردین نیز با برجسته کردن اینکه رسانه‌های داخلی ایران خبر شهادت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب را تایید کرده‌اند، نوشت در پی شهادت ایشان ۴۰ روز عزای عمومی و هفت روز تعطیل اعلام شده است.

خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس نیز در این خصوص نوشت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در حمله اسرائیل و آمریکا به شهادت رسیدند و این حملات فصل جدیدی در مداخله آمریکا در ایران گشود. این دومین بار در هشت ماه گذشته است که دولت ترامپ در جریان مذاکرات بر سر برنامه هسته‌ای به این کشور حمله می‌کند.

خبرگزاری چینی شینهوا نیز با پوشش دادن شهادت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نوشت که دولت ایران ۴۰ روز عزای عمومی اعلام کرد.

رویترز هم در گزارشی نوشت که حکومت ۳۶ ساله آیت‌الله خامنه‌ای، ایران را به یک نیروی قدرتمند ضد آمریکایی تبدیل کرد.

شبکه سی‌ان‌ان در وبگاه خود نیز با ذکر اینکه رهبر انقلاب در حمله مشترک آمریکایی-صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند تاکید کرد که این رویداد «خاورمیانه را غرق در بی‌اطمینانی کرده است.»

روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» نیز در این خصوص تصریح کرد شهادت رهبر انقلاب به دست آمریکا و رژیم صهیونیستی «ریسک تشدید بی‌ثباتی منطقه‌ای را افزایش داده است.»

شبکه «الجزیره» در وبگاه خود با اشاره به اینکه رسانه‌های ایران شهادت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای را تایید کرده‌اند و در ایران ۴۰ روز عزای عمومی اعلام شده، گزارش داد این شهادت «سطح جدیدی از بی‌اطمینانی» را به درگیری وارد کرده و «نگرانی‌ها درباره گسترش و تشدید هر چه بیشتر درگیری را شدت بخشیده است.»

رسانه آمریکایی ان.بی.سی نیوز نیز با ذکر اینکه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای «۳۶ سال به عنوان رهبر ایران حکومت کرد و در سن ۸۶ سالگی به شهادت رسیدند» تصریح داشت: «هوادارانش او را شهیدی می‌دانند که در برابر تجاوزگری آمریکا و اسرائیل ایستاد.»

رسانه آکیوس نیز در گزارشی با ذکر اینکه رهبر ایران در یک «عملیات نظامی مشترک گسترده آمریکا و اسرائیل» به شهادت رسیده‌اند و در ایران به این مناسبت ۴۰ روز عزای عمومی اعلام شده به تاریخچه رسیدن ایشان به رهبری ایران در سال ۱۹۸۶ به جانشینی حضرت آیت‌الله خمینی و رهبری «محکم» بر ایران به مدت ۳۵ سال اشاره کرد.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید