عراقچی خطاب به وزیر خارجه لهستان: از پاسخگویی فرار نکنید

وزیر امور خارجه ایران در پاسخ به ادعای مجدد وزیر خارجه لهستان مبنی بر اقدام تهران در تجهیز پهپادی روسیه خطاب به وی نوشت: گریز از پاسخگویی، تکرار ادعاهای بی پایه و اظهارات مداخله جویانه مشکلی را حل نمی‌کند.

عراقچی خطاب به وزیر خارجه لهستان: از پاسخگویی فرار نکنید

سید عباس عراقچی در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس خطاب به «رادوسلاو سیکورسکی» وزیر خارجه لهستان نوشت: «من شما را به گفتگوی مستدل و تبادل اسناد دعوت کردم. گریز از پاسخگویی، تکرار ادعاهای بی پایه و اظهارات مداخله جویانه مشکلی را حل نمی کند.»

وی ادامه داد: همانطور که واقفید، در روزهای سخت جنگ جهانی دوم، این ایران بود که بیش از یکصدهزار لهستانی را پناه داد و به آنان کمک کرد تا ارتش آزاد خود را بسازند. ملت ایران ریشه در چنین گذشته‌ی درخشان و تأثیرگذاری دارد و آینده‌اش را نیز در مسیر پیشرفت و شکوفایی خود خواهد ساخت.

عراقچی خاطر نشان کرد: دوستی دو ملت ایران و لهستان در دوران سختی ها به اثبات رسیده است و وظیفه ما صیانت از این میراث تاریخی و فرهنگی است.

 

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    نمک نشناس های نوکر آمریکا

  • ناشناس

    بگودولت قبل فرستاده سایبریهاهم حمله میکنندبه تندروهاخخخخخ