یک رسانه بریتانیایی در ادعایی:

ایران در واکنش به قطعنامه شورای حکام، احتمالا یک تأسیسات جدید غنی‌سازی راه‌اندازی خواهد کرد

یک رسانه بریتانیایی نوشت: ایران در واکنش به قطعنامه شورای حکام، احتمالا یک تأسیسات جدید غنی‌سازی راه‌اندازی خواهد کرد.

ایران در واکنش به قطعنامه شورای حکام، احتمالا یک تأسیسات جدید غنی‌سازی راه‌اندازی خواهد کرد

پایگاه خبری بریتانیانی امواج نوشت: ایران احتمالاً یک تأسیسات جدید غنی‌سازی اورانیوم راه‌اندازی خواهد کرد اگر دولت‌های اروپایی قطعنامه شدیداللحنی را در هیئت مدیره آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) به تصویب برسانند. مشخص نیست که چنین تصمیمی قطعی شده یا اینکه این تأسیسات در چه زمانی و کجا احداث خواهد شد.

در پس‌زمینه این تنش‌ها، نگرانی‌ها از تهدید سه کشور اروپایی (انگلیس، فرانسه و آلمان – موسوم به E3) برای بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران به‌طور فزاینده‌ای در حال افزایش است.

به‌طور هم‌زمان، ایران و ایالات متحده همچنان در موضوع غنی‌سازی در بن‌بست قرار دارند، چرا که دو طرف در رسیدن به توافقی بر سر آینده برنامه هسته‌ای ایران با مشکل مواجه‌اند — موضوعی که نشان می‌دهد اعلام احتمالی تأسیسات جدید غنی‌سازی می‌تواند بخشی از تلاش ایران برای اعمال فشار جهت دستیابی به توافق باشد.

منبع: انتخاب
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    شورای حکام اگر مزدور نیست ومرد است اول باید نتانیاهو وبایدن وترامپ را تحت پیگرد قرار دهد وخلع سلاحهای بدون مجوز کند

  • علی

    باشه اول میان ترامپ و نتانیاهو رو تحت پیگرد قرار میدن،،،،،،،،،از توهم بیا بیرون....