عراقچی: ایران از حق غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند/ هیچ‌گونه پیشنهاد مکتوبی از آمریکا دریافت نکرده ایم

وزیرخارجه ایران با تاکید بر حق جمهوری اسلامی ایران بر غنی‌سازی، اعلام کرد که تهران پیامی از آمریکا دریافت نکرده است.

عراقچی: ایران از حق غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند/ هیچ‌گونه پیشنهاد مکتوبی از آمریکا دریافت نکرده ایم

«سید عباس عراقچی»  در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس به خبرها و شایعات درباره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا واکنش نشان داد. 

عراقچی روز جمعه و در واکنش به اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا نوشت: ایران هیچ‌گونه پیشنهاد مکتوبی از سوی ایالات متحده—نه مستقیم و نه غیرمستقیم—دریافت نکرده است.

او در ادامه و با اشاره به پیام‌های متناقض آمریکایی‌ها نوشت: در همین حال، پیام‌هایی که ما—و جهان—دریافت می‌کنیم، همچنان سردرگم و متناقض‌ هستند. با این‌حال، موضع ایران همچنان قاطع و صریح است: به حقوق ما احترام بگذارید و تحریم‌ها را پایان دهید؛ در این صورت، توافقی در کار خواهد بود.

عراقچی در ادامه و در پاسخ به اظهارات طرف آمریکایی درباره لزوم چشم‌پوشی ایران از حق غنی‌سازی تصریح کرد: این را به‌روشنی می‌گویم: هیچ سناریویی وجود ندارد که در آن ایران از حق خود برای غنی‌سازی با اهداف صلح‌آمیز، که به سختی محقق شده است، چشم‌پوشی کند—حقی که همه دیگر اعضای معاهده عدم اشاعه نیز از آن برخوردار هستند.

وزیر خارجه ایران در پایان تاکید کرد: ملت بزرگ ایران، قدرت و استواری خود را در برابر کسانی که تلاش بر تحمیل استیلای خود داشته‌اند، به‌خوبی نشان داده است. ما همواره از گفت‌وگوی مبتنی بر احترام متقابل استقبال می‌کنیم و همواره هرگونه زورگویی را رد می‌کنیم.

 

 

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • بهلول

    پس راه دوم راانتخاب کردیدخاکریزدرست کنیدسنگربندی کنیدازفرارساندیسی هم جلوگیری کنید

    نظرات شما -
    • علی رشیدی

      بهلول جان توافق شده عزیز اندکی صبر .....

  • بناک

    شما اشتباه کردید.. باید سالها پیش مثل پاکستان اتمی میشدید ..از ترس فقر و مکانیزم ماشه نشدید...حالا نه راه پیش دارید نه پس...اگر بمب نسازید با برچیدن برنامه هسته‌ای شما رو به لیبی نزدیک میکنن..اگر هم بسازید خط قرمز فعلی آمریکا رفتید و جنگ محتمله..پس اشتباه پیشینیان حالا گریبان ملت رو میگیره.... باید سالها پیش برای بازدارندگی حداکثری و صلح اتمی میشدید مثل هند پاکستان..حالا دیگه دیره.. اون موقع جان در خطر نمی‌افتاد.. نهایتاً گرسنگی بود مثل پاکستان کره شمالی و هند ..ولی الان امنیت جانی ملت مطرحه.. ضمنأ کسی که سلاح اتمی نداره بیجا میکنه با قدرتهای اتمی جهانی مثلاسرائیل و آمریکا شاخ به شاخ میشه

  • ناشناس

    از طرف ملت حرف نزنید

  • 🐜

    حکومت ایران هیچگاه با ملت شریف وفرودست ایران صادق نبوده شش ماه قبل با آمریکا آشتی کردند و تمام شروط آمریکا را قبول دارند آز همینجا اعلام می‌کنیم که بزودی سفارتخانه‌ها بازگشایی می‌شود کافیست یک توک پا تشریف ببرید خیابان مفتح چهار راه طالقانی آب و جارو کردن سفارت آمریکا را مشاهده کنید!! دیوها برعکس حرف می‌زنند

  • ناشناس

    غنی سازی طبق مقررات بین المللی باید با مجوز باشد و کشورها برای غنی سازی هیچ حقی ندارند چون غنی سازی نهایتا منجر به سلاح اتمی میشود.
    سخنان بدون پایه و اساس از طرف وزیر خارجه، در نهایت منجر به پشیمانی خواهد شد و مردم ایران بیشتر فقیرتر و بی دین تر میشوند.

  • تلمبه

    امروز اندکی به فکر فرو رفتم دیدم هیچ کشوری اندازه ما منزوی و دشمن نداره با خود گفتم چرا ؟چیزی عیایدم نشد جز شعار و شعار و شعار