رئیس شورای راهبردی روابط خارجی:

آماده از سرگیری روابط با عربستان هستیم

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: ما آمادگی کامل خود را برای انجام گفت‌وگوهای منطقه‌ای اعلام کرده‌ایم و کشورهای عربستان، ترکیه، مصر، قطر و غیره را به برگزاری گفت‌وگوی منطقه‌ای دعوت می‌کنیم.

آماده از سرگیری روابط با عربستان هستیم

سید کمال خرازی در گفت‌وگو با شبکه الجزیره تاکید کرد که بیانیه قدس تنها یک بیانیه تکراری است و هیچ نتایجی به دنبال نخواهد داشت.

وی گفت: از اظهارات سعودی ها مبنی بر دراز کردن دست دوستی استقبال می کنیم و ما آماده گفت‌وگو و از سرگیری روابط عادی با این کشور هستیم. ایران و عربستان دو کشور منطقه ای مهم هستند و حل اختلافات میان آن ها منجر به تحول منطقه‌ای می شود.

کمال خرازی همچنین خاطرنشان کرد: صحبت کردن درخصوص ناتوی خاورمیانه‌ای تنها یک تفکر سطحی است و عربستان تاکید کرد که این امر مطرح نیست.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی تاکید کرد: اسرائیل در مرحله ضعف قرار دارد و حمایت های بایدن آن‌ها را به صدر برنمی‌گرداند.

وی تاکید کرد: هدف قرار دادن امنیت ما از داخل کشورهای همجوار با پاسخ ما به این کشورها و پاسخ مستقیم به اسرائیل همراه خواهد بود. ما مانورهای گسترده ای برای هدف قرار دادن عمق اسرائیل در صورت هدف قرار گرفتن نیروگاه های حساس خود انجام دادیم.

کمال خرازی گفت که آمریکا تضمین هایی درخصوص حفظ توافق هسته ای نداده است و این امر هرگونه توافق را از بین می برد.

وی خاطرنشان کرد که اگر آژانس بین المللی انرژی اتمی منصف و مستقل بود ، حل اختلافات نیز آسان تر بود.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی تاکید کرد: تنها راه حل بحران های منطقه ایجاد مجمع گفت‌وگوهای منطقه ای برای حل اختلافات سیاسی و امنیتی است. قطر پیشنهاد های مهمی درخصوص گفت‌وگوهای منطقه ای مطرح کرد و ما آمادگی کامل خود در این خصوص را اعلام کردیم. ما دعوت به برگزاری گفت وگوی منطقه ای با حضور کشورهای مهم از جمله عربستان، ترکیه، مصر، قطر و غیره می کنیم.

وی تاکید کرد که ایران با هیچ کس درخصوص برنامه موشکی و سیاست های منطقه ای مذاکره نخواهد کرد زیرا این امر به معنای تسلیم شدن است.

خرازی گفت: انجام گفت‌وگوهای مستقیم با آمریکا در سایه دیوار ضخیم بی اعتمادی و همچنین سیاست های این کشور امری دشوار است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بر هیچ کس پوشیده نیست که ما توانایی فنی برای ساخت بمب هسته ای را داریم اما تصمیمی در این خصوص نداریم. تنها طی چند روز میزان غنی سازی اورانیوم را از ۲۰ درصد به ۶۰ درصد رساندیم و به راحتی می توانیم به  ۹۰درصد نیز برسانیم.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 8
  • محسن s
    1

    سلام ودرود برپیامبررحمت وآل او عیدغدیر برشیعیان مبارک باد‌ اینکه ماقادریم درزمان کوتاه بمب اتم بسازیم‌ ولی تصمیمی برای ساخت نداریم را باید خیلی زودتر ازاینها می گفتند ملت ایران هزینه هسته ای شدن را پرداخت کرد ودنیا هم باایران هسته ای کناربیاد با اعلان ایران مبنی برتوان اتمی هزینه کشور کمترمیشه تا اینکه هر روز یه بازی باایران انجام بدن فقط ملت مظلوم باید تاوانش را پرداخت کند الان تکلیف دنیا با ما مشخص میشه باشرایط حاضر باید مذاکره کنند یاحق

  • 0

    بازخوانی به مناسبت سالروز پذیر قطعنامه/امام شهیدان حضرت روح الله:
    کمربندهایتان را ببندید که هیچ‌چیز تغییر نکرده است/باید چنگ و دندان ابرقدرت‌ها، خصوصاً امریکا را شکست
    به ملت عزیز و دلاور ایران هم‌عرض می‌کنم: خداوند آثار و برکات معنویت شما را به جهان صادر نموده است و قلب‌ها و چشمان پرفروغ شما کانون حمایت از محرومان شده است و شراره کینه انقلابی‌تان جهان خواران چپ و راست را به وحشت انداخته است.

  • 0

    قطعنامه 598 سندی برای پایان جنگ ایران و عراق بود که امام خمینی (ره) در زمان پذیرفتن از آن با تعبیر «جام زهر» یاد کرد. قطعنامه 598 در 27 تیر 1367 از سوی ایران پذیرفته شد. پذیرش این قطعنامه هرچند به معنای پذیرش آتش‌بس از سوی ایران بود ولی عراق به حملات خود ادامه داد و مجدداً داخل خاک ایران شد تا نقاط مهمی از جمله خرمشهر را به دست بیاورد تا با وضع بهتری در مذاکرات حضور داشته باشد. اما عراق موفقیتی بدست نیاورد و نهایتاً جنگ ایران و عراق در 29 مرداد 1367 پایان یافت. امام خمینی (ره) با صدور پيامی پذيرش قطعنامه 598 سازمان ملل از سوی ايران را اعلام کرد. در 27 تیر سالروز پذیرش قطعنامه 598 برآنیم تا پیام امام خمینی (ره) را بازخوانی کنیم.

  • 0

    تغییر ریل در دولت سیزدهم
    و، اما در دولت سیزدهم، با تغییر ریل‌گذاری در سیاست خارجی تلاش شد از استمرار خسارت‌های برجام جلوگیری شود. دولت سیزدهم اکنون محکم و قاطع بر شروط اساسی ایران ایستاده است، اما با این حال بانیان و حامیان برجام، با فضاسازی رسانه‌ای در پی احیای خسارت‌های هنگفت برجام هستند.

  • 0

    در تاریخ سیاسی کشور خصوصاً در دوران معاصر، در کنار کامیابی‌ها و موفقیت‌های بزرگی که رقم خورده، ناکامی‌هایی ثبت شده که اثرات آن گاهی ممکن است تا سال‌ها بر زیست و زندگی مردم تداوم داشته باشد.

  • ناشناس
    0

    هدف اردوغان از سفر به تهران چیست؟
    چرا غرب از توسعه همکاری‌های ایران و روسیه در هراس است؟

  • 0

    ایران به دنبال تولید بمب اتم نیست/ اگر بمب اتمی بد است، آمریکا جنایتکار هم آن را باید کنار بگذارد.

  • ناشناس
    0

    فقط بگید دیگه برا دیوارسفارتشون پله برقی بذارن

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها