اتحادیه اروپا خواستار حداکثر میزان خویشتنداری در خاورمیانه شد / ایران پاسخ آلمان را داد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا طی بیانیه‌ای خواستار حداکثر میزان خویشتنداری و مسئولیت‌پذیری در خاورمیانه شد.

اتحادیه اروپا خواستار حداکثر میزان خویشتنداری در خاورمیانه شد / ایران پاسخ آلمان را داد

«جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا شامگاه جمعه در بیانیه‌ای خواستار توقف چرخه خشونت‌ها در عراق شد.

وی در این بیانیه گفت: «چرخه کنونی خشونت در عراق پیش از آنکه از کنترل خارج شود باید متوقف شود. اتحادیه اروپا از تمامی بازیگرانی که می‌توانند نفوذی داشته باشند می‌خواهد حداکثر میزان خویشتنداری و مسئولیت‌پذیری را در این زمان حساس از خود نشان دهند.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه بیانیه خود افزود: «بحرانی دیگر سال‌ها تلاش برای ثبات در عراق را به خطر می‌اندازد و علاوه بر آن، ‌تنش‌های کنونی تمام منطقه را تهدید می‌کند.»

بورل اضافه کرد: «مذاکرات و تلاش‌های بیشتر برای ارتقای درک دوجانبه ضروری بوده تا راه‌حلی طولانی مدت برای ثبات در خاورمیانه ایجاد کند. اتحادیه اروپا آماده ادامه تعامل خود با تمامی طرف‌ها در راستای مشارکت در کاهش تنش‌ها و برگرداندن پویایی درگیری‌ها است.»

بیانیه مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از حمله تروریستی بامداد جمعه آمریکا به نزدیکی فرودگاه بغداد بود که در این حمله سپهبد سردار قاسم‌ سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه به همراه «ابومهدی مهندس»، جانشین رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق به شهادت رسیدند.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) مسئولیت ترور شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس را بر عهده گرفت و در بیانیه‌ای اذعان کرد که این ترور به دستور رئیس جمهور آمریکا صورت گرفته است.

ایران موضع گیری آلمان در رابطه با حمله تروریستی علیه سپهبد سلیمانی را محکوم کرد

سخنگوی وزارت امورخارجه مواضع حمایتی منتسب به دولت آلمان در قبال حمله وحشیانه و تروریستی اخیر آمریکا در عراق که منجر به شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و همراهان ایشان شد را محکوم کرد و افزود: اینگونه اظهارات نشان از فاصله برلین با واقعیت های منطقه داشته و خواسته و یا ناخواسته این کشور را در مسیر همسویی با تروریسم دولتی آمریکا قرار می‌دهد.

وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران مواضع دولت آلمان در حمایت از اقدامات ددمنشانه، یکجانبه و مغایر با حقوق بین الملل آمریکا را به نوعی مشارکت در این اقدامات‌ دانسته و به دولت آلمان نقش برجسته سردار سلیمانی در مبارزه با تروریسم داعش که تداوم حیات آن جان افراد بیگناه بیشماری را حتی در اروپا به خطر می‌انداخت، یادآوری می‌نماید.

17

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • یک دانشجو

    اروپا هم در تحریم ایران شریک بوده وهیچ وقت جانب حق نبوده وصرفا میخواهند بعد از ضعیف شدن ایران ضربه بزنند اما کور خواندند اینجا ایرانی باغیرت زیاده به نظرم باید انتقام باتدبیر گرفته بشه درود بر شهیدحاج قاسم عزیز

  • سیدعطا

    درمسلخ عشق جز نکورانبرند مرگ سرداران بزرگ درمیدان نبرد است مرفه این بی درد دذدان فرصت طلبان وکفتاران که خون مردم را میخورند دربستر نرم میلولند ومرگیچون سگ دارند افرین بر مردانی چون سلیمانی همت کاظمی انجفی بیاتانی وصمیخانی اینها برطرق بشریت چون مشعلی میسوزند که امتی رادرشاهراه حقیقت هدایت نمایند روشنگرند مرگی ازاین زیبا تر