آمریکا از دلار به‌عنوان سلاح جنگی استفاده می‌کند

معاون سیاسی وزیر امور خارجه گفت: جامعه جهانی باید در مقابل عادت غلط آمریکا که از قدرت دلار به عنوان یک سلاح علیه دولت‌های مستقل استفاده می‌کند، بایستند.

آمریکا از دلار به‌عنوان سلاح جنگی استفاده می‌کند

به گزارش خبر فوری ، «سید عباس عراقچی» معاون وزیر خارجه در سمینار بین المللی «تحریم‌های یک جانبه و آثار آن‌ها» که در وین برگزار شده است، با اشاره به تحریم‌های ظالمانه وغیرقانونی آمریکا، بر ضرورت مقابله جامعه بین المللی با یک جانبه گرایی واشنگتن تاکید کرد و مسئولیت بین المللی واضعان تحریم‌های یک جانبه را یادآور شد.

وی گفت: رفتار مخرب آمریکا و تروریسم اقتصادی این کشور علیه جمهوری اسلامی ایران باید متوقف شود.

معاون سیاسی وزارت امورخارجه تاکید کرد: آمریکا با نقض قطعنامه شورای امنیت و اعمال تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه خود، تنها دستاورد دیپلماسی در منطقه ما را در آستانه نابودی قرار داده است.

عراقچی گفت: جامعه جهانی باید در مقابل این عادت غلط آمریکا که از قدرت دلار به عنوان یک سلاح علیه دولت‌های مستقل استفاده می‌کند، بایستند.

گفتنی است، سمینار بین المللی تحریم‌های یک جانبه و آثار آن‌ها به ابتکار نمایندگی‌های سیاسی ایران، کوبا و ونزوئلا در وین و با حضور وزیر امورخارجه ونزوئلا، معاون سیاسی وزیر خارجه کشورمان و گزارشگر ویژه اقدامات قهری یک جانبه شورای حقوق بشر سازمان ملل و برخی از شخصیت‌های بین ا لمللی در هتل کوبورگ وین برگزار شد.

منبع: مهر

28

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • سیداحمد

    چرا دلار تو ایران .و جهان حذف نمیشود گرانی دلار چه نفعی برای حکومت دارد که دلار را پس نمیزند یا دلار را پس بزنید مثل رئیس جمهورش یا اینکه اگر دلار را میخواهید با آمریکا توافق کنید ولی سودمند ما دیگر طاقت گرانیها را نداریم یخچالم خراب است آب گرم باید بخوریم پولی در بساط نیست بدهکاریم زیاد شده ودیگر با این گرانی طاقتم تاب شده اگر شما دولتمردان غیرت ندارید ما داریم جلو زن و بچهایم باید خجالت بکشم خدا لعنتتان کند که به گرانی دامن میزنید حتی رحم ندارید و تولدات داخل هم گران است نمیشه خرید امیدوارم به حق جدم موسی بن جعفرهم که شده شما مسئولینی که خبر از دل مردم ندارید نسلتاب بر افتد شماها رفاه دارید اما ما چه شماها دقدقه گرانی ندارید ولی ما چه خدایا پناهم ده از این همه بی عدالتی های حکومت پروردگارا ریشه حکومتهای که با بی مسئولیتیشان به مردمش ظلم میکنند بکن آمین یا رب العالمین