عزل معاون محیط زیست سمنان به دلیل قصور و کوتاهی در پروژه انتقال گورخر ایرانی
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان از عذرخواهی رسمی و عزل معاونت محیط طبیعی محیط زیست استان سمنان به دلیل قصور و کوتاهی در پروژه انتقال گورخر ایرانی خبرداد
عباسعلی دامنگیر، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان ، ضمن اظهار تاسف مجدد بابت تلف شدن پنج راس گورخر در پروژه انتقال از پارک ملی توران به پارک ملی کویر، از تمام مردم ، دوستداران محیط زیست و حیات وحش و مسئولان سازمان، رسما عذرخواهی و معاون محیط زیست طبیعی آن استان را از سمتش عزل کرد.
وی هدف از این پروژه را حفظ اینگونه بومی ایران بیان کرده و افزود: یکی از دلایلی که این اتفاق ناگوار رخ داده قصور، کوتاهی و اشتباه پرسنل در این امر خطیر است و به همین دلیل معاونت محیط طبیعی استان، به عنوان مدیر پروژه، از سمتش عزل شد و با تمام کسانی که به طور مستقیم در جریان انتقال این گونه ارزشمند جانوری دخیل بوده و اشتباهات آن ها برای این اداره محرز شده، از جمله رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش استان، برخورد قاطع و قانونی به عمل خواهد آمد.
منبع: فارس
763