شکارچیان غیرمجاز در مهدی‌شهر دستگیر شدند/ کشف لاشه قوچ وحشی

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست مهدی‌شهر از دستگیری عاملان شکار غیرمجاز در این شهرستان خبر داد و گفت: از این متخلفان لاشه یک رأس قوچ وحشی کشف و ضبط شد.

شکارچیان غیرمجاز در مهدی‌شهر دستگیر شدند/ کشف لاشه قوچ وحشی

عباس زارع ضمن بیان اینکه روز چهارشنبه شکارچیان غیرمجاز در مهدی‌شهر شناسایی و دستگیر شدند، ابراز داشت: محیط‌بانان هنگام گشت و کنترل منطقه حفاظت‌شده پرور با شنیدن صدای شلیک تیر در ارتفاعات روستای فولاد محله اقدام به پایش محیط با دوربین کشی کردند.

وی افزود: محیط‌بانان متوجه چهار شکارچی می‌شوند که در ارتفاعات مشغول پوست کردن لاشه یک رأس قوچ وحشی بودند بنابراین به‌طور نامحسوس اقدام به کنترل آن‌ها می‌کنند.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست مهدی‌شهر بابیان اینکه محیط‌بانان با توجه به تعداد شکارچیان در مسیر برگشت آن‌ها کمین می‌زنند، ابراز داشت: هنگام مراجعه شکارچیان محیط‌بانان موفق به دستگیری دو نفر از آن‌ها شدند که در بازرسی اولیه از سه کوله‌پشتی لاشه یک رأس قوچ وحشی کشف و ضبط شد.

زارع بابیان اینکه در بازرسی‌های اولیه از متخلفان ادوات صید و شکار نیز کشف شد، تصریح کرد: دو متخلف دیگر با مشاهده صحنه دستگیری همدستان خود متواری شدند که با توجه به شناسایی آن‌ها مراحل بازداشت این متخلفان در حال پیگیری است.

وی افزود: از مردم ساکن در حاشیه روستاهای منتهی به منطقه حفاظت‌شده پرور تقاضا داریم چنانچه متوجه رد یا نشانی مشکوک از حضور شکارچیان در منطقه شدند بلافاصله یگان حفاظت محیط‌زیست را در جریان قرار دهند تا نسبت به دستگیری ایشان اقدام شود.

منبع: مهر

763

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید