۶ انبار احتکار در استان سمنان کشف و پلمپ شد

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سمنان از کشف شش انبار احتکار در سطح استان خبر داد و گفت: این انبارها لوازم برقی، موتورسیکلت و کود شیمیایی را احتکار کرده بودند.

۶ انبار احتکار در استان سمنان کشف و پلمپ شد

عیسی فاضلی بعدازظهر دوشنبه در حاشیه اجرای طرح تشدید مقابله با احتکار در سمنان و در جمع خبرنگاران ضمن بیان اینکه شش انبار احتکار در سطح استان کشف‌شده است، تأکید کرد: این انبارها ماشین لباسشویی، تلویزیون، یخچال، ماشین لباسشویی، موتورسیکلت و کود شیمیایی کشاورزی را انبار کرده بودند که با همراهی عوامل تعزیرات و ناجا کشف و پلمپ شدند.

وی بابیان اینکه طبق مصوبه هیئت دولت اقلام یادشده باید در چرخه بازار قرار گیرند و انبار آن‌ها تخلف محسوب می‌شود، افزود: ارزش ریالی اموال مکشوفه چهار میلیارد تومان برآورد می‌شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سمنان ضمن تأکید بر برخورد قاطع با عوامل احتکار در استان، بیان کرد: پرونده این انبارها پس از بازرسی و مدارک به مراجع قضایی ارجاع داده می‌شود.

فاضلی با اشاره به آغاز طرح تشدید مقابله با احتکار در استان سمنان، توضیح داد: گشت‌های مقابله با احتکار در سطح استان کار خود را آغاز کرده اند.

منبع: مهر

763

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید