آمار ۱۰ مردادماه

۳۶۶ فوتی و ۳۲۵۱۱ ابتلای جدید کرونا در کشور

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۲هزار و ۵۱۱ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۳۶۶ بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.

۳۶۶ فوتی و ۳۲۵۱۱ ابتلای جدید کرونا در کشور

بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تا کنون ۹ میلیون و ۹۲۵ هزار و ۶۰۳ نفر دُز اول واکسن کرونا و دو میلیون و ۷۴۱ هزار و ۹۷۹ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۲ میلیون و ۶۶۷ هزار و ۵۸۲ دُز رسید.

افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند.

از دیروز تا امروز ۱۰ مردادماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۲ هزار و ۵۱۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که سه هزار و ۴۸۳ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به سه میلیون و ۹۰۳ هزار و ۵۱۹ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۶۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۹۰ هزار و ۹۹۶ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون سه میلیون ۳۸۵ هزار و ۱۹۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۵ هزار و ۵۳۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۲۵ میلیون و ۹۷۸ هزار و ۶۳۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۲۸۵ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۱۰ شهر در وضعیت نارنجی، ۵۳ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

منبع: ایسنا

70

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • عباسی

    به خاطر اینکه بتونن محرم رو برگزار کنن بی خیال همه چیز شدن که نشون بدن شرایط عادیه و محرم هرچه باشکوهتر برگزار بشه . به خدا خود امام حسین هم راضی نیست .

    نظرات شما -
    • داروغه

      اتفاقا امثال نمی‌خوان محرم برگزار بشه .چون نمی‌خوان مردم تجمع کنند

  • ناشناس

    این همه مریض این همه دسته دسته مردم بدخت به زیر خواک میرون همش به خاطره این هست که گفتن ما واکسن آمریکای انگلسی نمیخواهیم مردم را سوزاندین مردم را به سینه کش قبرستادن فرستادین زندگی مردم را سیاه کردین بدختی گرانی فقر ستم ظلم مملکت و زندگی مردم را گرفته شدیم کردن کلف برای مردم و همسایه ها و دنیا کی دیکه اعتماد به این مسولین دارد به کل مسولین نه مردم نه همسایه ها نه دنیا

  • ه

    متاسفانه قراره آزمون ept - زبان انگلیسی - دوره دکتری انشگاه آزاد اسلامی روز جمعه 15 مرداد برگزار شود.