توسط منطقه پدافند هوایی جنوب غرب؛

معابر عمومی شهرستان‌های امیدیه و رامشیر استان خوزستان ضدعفونی شد / فیلم

منطقه پدافند هوایی جنوب غرب ارتش به منظور پیشگیری از گسترش ویروس جدید کرونا، شهرستان‌های استان خوزستان را با تجهیزات رفع آلودگی، ضدعفونی کرد.

معابر عمومی شهرستان‌های امیدیه و رامشیر استان خوزستان ضدعفونی شد / فیلم

امیر سرتیپ دوم سعید اختری فرمانده پدافند هوایی منطقه جنوب غرب در خصوص ضدعفونی شهرستان های استان گفت: یکی از وظیفه های مهمی که ارتش برعهده دارد، دفاع از مردم درمقابل بلایا است، ارتش همیشه نشان داده در هنگام وقوع بلایای طبیعی و انسانی که گریبان گیر کشور بوده به خصوص در سال ۹۸همیشه در صحنه و در کنار مردم بوده است .

وی افزود: برای کمک به مردم بااحساس مسئولیتی که داشتیم ،وظیفه خود دانستیم که در زمینه جلوگیری از شیوع ویروس کرونا که همه جامعه را درگیر کرده است ، به مردم ، به خصوص مردم شهرستان های همجوار منطقه نظامی پدافند هوایی جنوب غرب ارتش کمک کنیم و با عفونت زدایی شهرهاو و اماکن عمومی درجهت مبارزه با این بیماری دست به دست هم این بیماری را شکست بدهیم.

فرمانده منطقه پدافند هوایی جنوب غرب ارتش تصریح کرد:منطقه پدافند هوایی جنوب غرب با برخورداری از تجهیزات رفع آلودگی شیمیایی که عموماً در شرایط اضطراری کاربرد دارد و با بهره‌مندی از انواع خودروهای آب پاش و رفع آلودگی و کارکنان خدوم اقدام به گندزدایی اماکن عمومی شهری، تجهیزات و تاسیسات در بسیاری از نقاط استان خوزستان کرده است .

امیر سرتیپ دوم سعید اختری گفت:تا امروز شهر امیدیه و شهرستان رامشیر با تجهیزات و دستگاه های جنگ‌های نوین ارتش ضد عفونی شدند و با به‌کارگیری این تجهیزات می‌توان در کمترین زمان کار رفع آلودگی و گندزدایی را انجام داد.

تمامی تجهیزات، امکانات و نیروی انسانی ارتش برای مقابله با بیماری کرونا و ضدعفونی خودروهای شخصی و نظامی و اماکن عمومی به‌کار گرفته شده و نیروها در حال ضد عفونی هستند.

منبع: ایلنا

66

حجم ویدیو: 10.57M | مدت زمان ویدیو: 00:01:04 | دانلود ویدیو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید