برخورد اتوبوس با خودروی روا در زنجان/ مرگ 2 نفر در تصادفات رانندگی

رئیس پلیس راه استان زنجان با اشاره به وقوع حدود 14 فقره تصادف در محورهای استان طی 24 ساعت گذشته گفت: در دو فقره تصادف هم؛ دو نفر جان خود را از دست داده‌اند.

برخورد اتوبوس با خودروی روا در زنجان/ مرگ 2 نفر در تصادفات رانندگی

رئیس پلیس راه استان زنجان از وقوع دو فقره تصادف فوتی طی 24 ساعت گذشته در محورهای استان خبر داد و تصریح کرد: این تصادفات دو فوتی داشته است.

وی در تشریح تصادفات فوتی روی داده در محورهای استان زنجان گفت: یک دستگاه خودروی سواری آرـ‌دی امروز صبح در محور زنجان- قزوین واژگون شده بود که منجر به فوت سرنشین خانم این خودرو شد.

شیرمحمدی دیگر تصادف روی داده در محور زنجان- قزوین را مربوط به برخورد یک دستگاه اتوبوس با خودروی سواری روا اعلام کرد و افزود: در این تصادف راننده خودروی اتوبوس مقصر بوده است.

رئیس پلیس راه استان زنجان ادامه داد: عدم توجه به جلوی راننده اتوبوس که ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی بوده است؛ دلیل برخورد اتوبوس با خودروی روا بوده است.

وی با بیان اینکه خودروی سواری روآ به دلیل شدت برخورد آتش گرفته بود، گفت: راننده این خودرو به دلیل نبستن کمربند به بیرون پرتاب شده و جان خود را از دست داده است.

شیرمحمدی به وقوع حدود 12 فقره تصادف جرحی هم طی 24 ساعت گذشته اشاره کرد و گفت: این تصادفات 15 مصدوم بر جای گذاشته است.

منبع: فارس

763

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید