سانسور کلمات «تفاهم» و «صلح» در سخنان پزشکیان و سید حسن خمینی در خبر صدا و سیما

بخش خبری ساعت ۱۴ شبکه اول سیما در پخش سخنان رئیس جمهور پزشکیان و سید حسن خمینی در حرم امام خمینی و در آیین حضور اعضای دولت در این مرقد، اشارات آنان به تفاهم نامه و تاکید بر صلح حدیبیه در سخنان یادگار امام را پوشش نداد.

سانسور کلمات «تفاهم» و «صلح» در سخنان پزشکیان و سید حسن خمینی در خبر صدا و سیما

ظاهرا صدا و سیما تشخیص داده انعکاس این قسمت از آنچه رییس شورای عالی امنیت ملی یا نواده رهبر فقید انقلاب گفته اند به صلاح نیست.

نکته جالب ایم که کارشناسان صدا و سیما اما همین ها را دست مایه انتقاد قرار خواهند داد تا این پرسش درگیرد که اگر نگفته اند از چه می گویید و اگر گفته اند چرا خبر آن را درست و حسابی نمی خوانید؟

یوسف سلامی خبرنگار هم ترجیح داد سراغ وزرا برود و از آنها بپرسد آیا از محاصره و جنگ می ترسند یا نه و از زبان آنها با قاطعیت بشنود نه و البته پاسخ دکتر ظفرقنری وزیر بهداشت قابل تامل بود که گفت: جای ترس نیست اما نگرانی چرا.

اعضای هیات دولت در نخستین روز هفته دولت به مرقد امام خمینی رفته بودند تا با آرمان های بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران تجدید میثاق کنند.

خبر ساعت ۱۴ آن قدر که به حاشیه بها داد به متن توجه نکرد. جدای تفاهم نامه و صلح آنجا که سید حسن خمینی از تلاش های آشکار و پنهان در حذف نام امام خمینی انتقاد کرد. این را هم اشاره نکردند.

منبع: عصر ایران
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 14
  • ناشناس

    صدا سیما از رئیس جمهور خودشو بالاتر میدونه

    نظرات شما -
    • ناشناس

      نه فقط رییس جمهور،از همه،بدون استثنا!!

  • ناشناس

    خودزنیه

  • محسن

    حاکمیت ،مدیران صدا وسیما را مورد اعتمادتر از دولت و نوه امام میداند

    نظرات شما -
    • ناشناس

      رییس صدا سیمارو کی تعیین میکنه ؟ خب همون راضیه ازش که میذارتش اون بالا بمونه. شما از یکی و روش کارش خوشت میاد که سمت مدیریتی بهش میدی دیگه

  • ناشناس

    چه اهمیتی داره چی میگن

  • ناشناس

    به نظرم باید یه کانال به اسم خود دولت باشه اینا ملومه به کجا وصلن

  • ناشناس

    ثروت این سه نفر رویهم چقدر است ؟

    نظرات شما -
    • ناشناس

      نیست اندازه اختلاس خاوری که مهر بر پیشانی و چفیه بر گردن و تظاهر به دین و نوشته بود با وضو وارد شوید اما سه هزار میلیارد آن زمان زد به جیب و در کانادا و باقی داستان 😡😡😡

  • ناشناس

    حاکمیت اگر صدا و سیما را اصلاح نکند بزرگترین آسیب را خواهد خورد

  • ناشناس

    شاشیدن سر در همچین صدا و سیمایی میلی

  • ناشناس

    در صدا و سيما رو گِل بگيريد. جنگ طلبان وحشي

  • ابولی

    افاغنه تلویزیون را احاطه کردند و به قول عمو جانی قصه اش درازه خیلی هم درازه

  • ناشناس

    حالا این وراجیهای اینها که فقط در حد شعار و سخنرانی هست سانسور بشود یا نشود چه تعبیری در زندگی مردم فقیر و بیچاره این کشور ایجاد میکند؟؟؟؟؟