حاج قاسم میخواست مثل چه کسی شهید شود؟
«حاج قاسم میگفت دوست دارم طوری شهید شوم که همه ذرات بدن من را متاثر کند و چیزی از من باقی نماند...»
سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی بامداد جمعه 13 دی ماه سال 98 به همراه ابومهدی المهندس از فرماندهان حشد شعبی عراق و جمعی از همراهانش پس از عمری مجاهدت، در جریان حمله تروریستی پهپادهای آمریکایی در فرودگاه بغداد به شهادت رسید.
در آستانه نخستین سالروز شهادت وی، محمود خالقی از دوستان نزدیک حاج قاسم نقل قولی از علاقه آن شهید به نحوه شهادتش داشته است.
وی در این خصوص گفته است: در یکی از دیدارهایمان حاج قاسم میگفت دوست دارم طوری شهید شوم که همه ذرات بدن من را متاثر کند و چیزی از من باقی نماند و بعد آقای حکیم را مثال زد و گفت دوست دارم مثل او شهید شوم.
شهید محراب، آیت الله سید محمدباقر حکیم از علمای بزرگ شیعه در عراق و رئیس و بنیانگذار مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق، فرزند آیت الله العظمی سید محسن حکیم مرجع تقلید شیعه و از شاگردان دو مرجع تقلید دیگر شهید ایت الله سید محمدباقر صدر و آیت الله سید ابوالقاسم خویی بود.
وی همچنین از بنیانگذاران حزب الدعوة الاسلامیة بود و سالها با حزب بعث حاکم بر عراق مبارزه کرد و بعد از آزادی از زندان، مبارزات خود را از ایران ادامه داد.
با سرنگونی رژیم بعث، در سال 1382 به عراق بازگشت و در نجف اقامت گزید و در هفتم شهریور همان سال، وقتی در حال خروج از صحن مبارک حضرت امیرالمومنین علی (ع) بود، بر اثر یک انفجار تروریستی (بمب تعبیه شده در یک خودرو) به شهادت رسید.
منبع: تسنیم
70
کجاییدشهیدان خدایی بعدازشهادتت دنیابه لرزه افتادوسرگردون ونابود روحتان باشهدامحشورباد لبیک یاحسین
درود خدا بر شهید سلیمانی از زمانی که شهید،شدی دنیا بهم ریخته
درود و سلام خدا به روح ملکوتی و بهشتی حاج قاسم سلیمانی عزیز ، سردار جان بعد تو دنیا نابود شده ، روحت شاد عزیز .
در وصف بزرگی حاج قاسم زبان قاصر است،روحت شاد سردار دلها
سلام بعد از حاج قاسم سلیمانی هیچ چیز سر جایش نیست خدایا خودت رحم کن