صحبت کردن بزرگسالان بر روی مغز نوزادان چه تاثیری دارد؟

تحقیقات جدید نشان می‌دهند که صحبت کردن با نوزادان به شکل گیری ساختار مغز کمک می‌کند.

صحبت کردن بزرگسالان بر روی مغز نوزادان چه تاثیری دارد؟

به نقل از ایندیپندنت، دانشمندان بین سطوح صحبت کردن بزرگسالان با نوزادان و ماده میلین که اعصاب را احاطه کرده و سیگنال‌ها را کارآمدتر می‌کند، ارتباط پیدا کردند.

محققان اعلام کردند که میزان گفتار بزرگسالان (که کودکان در سال‌های اولیه خود در معرض آن قرار می‌گیرند) ممکن است به شکل گیری ساختار مغز آن‌ها کمک کند.

قبلاً مطالعات نشان داده‌اند که صحبت کردن با کودکان خردسال می‌تواند به بهبود پردازش زبان و تقویت دایره لغات آن‌ها کمک کند.

 محققان معتقدند که رابطه‌ای بین میزان صحبت بزرگسال و غلظت ماده‌ای در مغز (میلین) که اعصاب را احاطه کرده یافته‌اند. با رشد مغز، میزان میلین افزایش می‌یابد. با این حال، تیم دریافتند، صحبت بیشتر بزرگسالان با کودکان ۳۰ ماهه، با مقادیر بالاتر میلین در مسیر‌های مرتبط با زبان در مغز مرتبط است. در مقابل، برای کودکان شش ماهه، مقادیر بیشتری از گفتار بزرگسالان با غلظت کمتر میلین همراه بود.

محققان اعلام کردند که در حال حاضر به تحقیقات بیشتری نیاز است و هنوز مشخص نیست که نتایج تا چه حد با نتایج در کودکان مرتبط است.

این تحقیق یافته‌های جدیدی را به دست آورده است، اما ثابت نمی‌کند گفتار بیشتر باعث میلین‌سازی بیشتر می‌شود. دانشمندان همچنین خاطرنشان کردند که تفاوت‌های فردی در توانایی زبان با ژنتیک مرتبط است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها