جزئیات شیوه‌نامه جدید فروش خودروسازان

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت از عرضه ماهانه ۲۵ هزار خودرو در طرح فروش فوق العاده از ابتدای مهر تا پایان سال خبر داد و گفت: مردم باید ۱۰ درصد مبلغ خودرو را زمان ثبت‌نام واریز کنند.

جزئیات شیوه‌نامه جدید فروش خودروسازان

جعفر سرقینی گفت: پیش از این به علت اینکه حجم تعهدات خودروسازان بالا بود ۸۰ درصد از تولیدات خودروسازان به اجرای تعهدات و ۲۰ درصد به فروش فوق العاده اختصاص می‌یافت که اخیرا با کاهش تعهدات، ۶۰ درصد از تولیدات به اجرای تعهدات و ۴۰ درصد به فروش فوق العاده اختصاص یافت؛ از این رو امروز تصمیم گرفتیم تا از ابتدای مهر تا پایان سال، هر ماه ۲۵ هزار خودرو به طرح فروش فوق العاده اختصاص یابد.

وی با بیان این که طرح‌های قبلی مانند پیش فروش‌های بیش از سه ماه و مشارکت در تولید همچنان برقرار است، افزود: فروش ۲۵ هزار خودرو ماهانه در طرح فروش فوق العاده به تامین نیاز مردم و کاهش عطش بازار کمک خواهد کرد و این خودروها هم از یک ماه تا سه ماه تحویل برندگان خواهد شد.

سرپرست وزارت صمت گفت: در این طرح انواع تولیدات دو خودروساز هر دو هفته یک بار قرعه کشی می‌شود و امیدواریم این طرح بتواند التهاب بازار را کنترل کند، زیرا این طرح به منظور برآورده کردن نیاز فوری مردم اجرا می‌شود.

وی افزود: کسانی که در طرح فروش فوق العاده ماهانه ۲۵ هزار خودرو ثبت نام می‌کنند ۱۰ درصد از مبلغ خودرو را در زمان ثبت نام در حسابی واسط واریز می‌کنند، زیرا اگر مبلغی اخذ نشود تعداد ثبت نام‌ها زیاد خواهد شد.

سرقینی اضافه کرد: همچنین تا پیش از این برندگان قرعه کشی ۷۲ ساعت مهلت داشتند تا وجه طرح فروش فوق العاده را تکمیل و واریز کنند که اکنون این میزان به ۱۲۰ ساعت افزایش یافته تا برندگان راحت‌تر بتوانند وجه را تکمیل کنند.

منبع: خبرآنلاین

24

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • محمد رضا

    لعنت بر پدر و مادر ظالم

  • امیر

    لعنت خدا بر هرچه دروغگویه.....

  • مجید

    اگر ده درصد واریزی بعداز قرعه کشی است منطقه ؛ اگر قبل از قرعه کشی است ؛ پول هزاران نفر را جهت قرعه کشی نگه میدارند ؛ که ترفند جدیدی است ؛ آخر اینها هر ترفندی دارند بسر ما ملت بی پناه میاورند !!!