در هفته اخیر؛ کدام خودروها رکورد کاهش قیمت را زدند؟
در حالی که در هفته گذشته نوسان قابل توجهی در بازار خودرو مشاهده شده بود و نرخ برخی خودروها حتی تا شش میلیون تومان هم گران شده بودند اما در هفته اخیر کاهش قیمتها قابل توجه بود.
نخستین لیست از نرخ انواع خودرو در روز جمعه نشان میدهد بیشتر خودروها نسبت به جمعه هفته قبل ارزان شدهاند.
این درحالیست که در هفته گذشته پژو 405 و پارس دوگانهسوز هرکدام بیش از شش میلیون تومان، پژو 207 اتوماتیک 5٫8 میلیون تومان و سمند دوگانهسوز 5٫5 میلیون تومان و پژو 2008 بیش از 35 میلیون تومان گران شده بودند.
اما در هفته اخیر پژو 2008 بیش از هفت میلیون تومان، پژو 207اتوماتیک بدون رینگ 4٫8 میلیون تومان، پژو پارس اتوماتیک و سمندسورن بیش از چهار میلیون تومان، پژو 207 دندهای بیش از 2٫8 میلیون تومان، وانت آریسا و سمند بیش از 2٫5 میلیون تومان و پژو پارس دو میلیون تومان کاهش نرخ را تجربه کردند.
در سوی دیگر تنها رشد نرخ دو خودرو کمی قابل توجه است؛ پژو405 دوگانهسوز بیش از 1٫5 میلیون تومان و پراید 151 بیش از 1٫3 میلیون تومان رشد نرخ را پشت سر گذاشتند. این درحالیست که در شش مدل دیگر پراید، قیمتها نسبت به جمعه گذشته کاهش یافتهاند.
منبع: تجارتنیوز
24