شوک احتمال دیدار روحانی و ترامپ به قیمت‌ها

آغاز ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو / ۲۰۶ تیپ ۵ به ۹۶میلیون تومان رسید

روز دوشنبه بازار خودرو روند کاهشی را در پیش گرفت و قیمت اکثر خودروها کاهش چند میلیون تومانی داشته است که از جمله آن ها می توان به پژو ۲۰۶ تیپ ۲ که نزدیک به هفتصد هزار تومان کاهش داشته است اشاره کرد.

آغاز ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو / ۲۰۶ تیپ ۵ به ۹۶میلیون تومان رسید

در این میان پژو ۲۰۶ تیپ ۵ نزدیک به ۱ میلیون و دویست هزار تومان کاهش قیمت داشته است و خودرو پژو ۲۰۰۸ نیز ۱ میلیون تومان کاهش قیمت داشته است و قیمت خودرو کیا سراتو نیز ۱ میلیون تومان دیگر کاهش پیدا کرده است و قیمت خودروهای تیبا هاچ بک، پراید ۱۳۱ و پژو ۴۰۵ GLX نیز پانصد هزار تومان دیگر کاهش پیدا کرده است و قیمت پراید ۱۱۱ نزدیک به دویست هزارتومان دیگر کاهش پیدا کرد.

17

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 8
  • قیمت

    وقتی پژو ۲۰۶ شد ۴۰ تومن اون‌درسته و من هم‌ ممکنه بخرم..

    نظرات شما -
    • کاربر ناشناس

      اگه شما حرف از کاهش میزنید باید قیمت پراید بشه هفت میلیون تومان

  • امیر

    انصافا جایه تشکر و قدر دانی از دولتمردان داره . زحمت کشیدن قیمت خودرو چند برابر کردن .حالا این غیور مردان به شعور مردم توهین میکنن . و هم اکنون ۲۰۰ هزارتومن از مبلغ پراید کم شد خدایی من که این خبرا میخونم خجالت میکشم .

  • لیلی

    مردم قدر نشناس شدن خدایی خیلی اومده پایین روحانی دوستت داریم ...انصاف داشته باشیم یا علی

  • منوچهر

    خر خودتون هستین.20میلیون گرونش کردین حالا 500تومان اومدین پایین میذارینش تو بوق. من که یکی ابدا اگه بخرم.

    نظرات شما -
    • اسلام علیک یا ابا عبدالله (ع)

      روحانی مملکت رو نابود کردی از جون ما چی میخوای روحانی

  • کاربر ناشناس

    مسخره نکنید بس است خدای در دنیا کشوری نیست که قیمت خودرو مانند ایران باشد مردم فقط سرگرم پایین وبالا رفتن قیمت ها مشغول کردید واقعا نه تنها خودرو بلکه تمام اجناس دچار مشکل است بابا کمتر دزدی بکنید این پولها خوردن نداره

    نظرات شما -
    • کاربر ناشناس

      این مطلب واقعی صحیح است