جاده کاخک-سرایان بر اثر ریزش کوه مسدود شد
شب گذشته جاده کاخک گناباد به سرایان بر اثر ریزش کوه مسدود شد.
مسئول روابط عمومی اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان گناباد در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: بر اثر بارش شدید باران و ریزش کوه مسیر کاخک گناباد به سرایان در انتهای حوزه استحفاظی اداره راهداری شهرستان گناباد مسدود شد.
رسول پورعباس ادامه داد: از شب گذشته اکیپ راهداری در محل مشغول بازگشایی مسیر هستند و انشاءالله نهایتا طی 24 ساعت آینده مسیر کاملا بازگشایی خواهد شد.
وی تصریح کرد: بارش شدید باران کار برای بازگشایی هرچه سریع تر این مسیر دشوار کرده و گفته میشود تا ظهر امروز، بارندگی ادامه داشته است.
مسئول روابط عمومی اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان گناباد تصریح کرد: همچنین در حوزه استحفاظی خراسان جنوبی بخش دیگری از این مسیر کوه ریزش کرده است که در اداره راهداری فردوس مشغول بازگشایی مسیر هستند.
حسن آذرمهری، رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان گناباد نیز در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: کوه ریزش کرده از جنس سنگ ریزه و شن بوده که بر اثر بارش شدید باران این اتفاق افتاده است.
وی اضافه کرد: مسئولین راهداری شهرستان با تمام توان خود تلاش می کنند هرچه سریعتر این مسیر بازگشایی و احتمالا تا ظهر امروز مسیر بازگشایی شود.
منبع: ایسنا
10