غرق شدن پیرزنی در رودخانه خداجو چای

پیرزن ۷۰ ساله مراغه‌ای در رودخانه خداجوی چای غرق شد.

غرق شدن پیرزنی در رودخانه خداجو چای

رضا مرزپور مسئول آتش نشان ی بخش سراجوی مراغه گفت: این پیرزن عصر دیروز در روستای بیانلوجه به رودخانه افتاده است.

وی افزود: به گفته شاهدان، بی احتیاطی علت اصلی افتادن وی در رودخانه بوده است.

به گفته وی، گروه‌های امداد و نجات با همکاری اهالی روستا، پس از ۴۰ دقیقه جستجو، موفق شدند جسد این پیرزن را در نزدیکی روستای آلماچوان کشف کنند.

علاوه بر این پیرزن، از ابتدای امسال تاکنون، ۲ نفر دیگر هم به علت سقوط در رودخانه مردق چای مراغه، جان خود را از دست داده اند.

موضوعی که می‌طلبد مردم با احتیاط بیشتر از طبیعت استفاده کنند، به خصوص این که بارندگی‌های امسال همراه با ذوب شدن برفِ ارتفاعات در این فصل، میزان آب رودخانه‌ها را افزایش داده و خطر غرق شدن در آن‌ها دو چندان شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

1696

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • یک غریبه

    پدر و مادر دسته گلی هستند که بعد از اینکه رفتند باید به سر صورت خود بزنید که گریه کنید کاش یکی از پسرهاش بیشتر مواظب مادرشون بود!!!!!!!!!!!