کشف ۴۴ کارت سوخت از یک متهم در کرمانشاه
فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه از دستگیری فردی خبر داد که ۴۴ کارت سوخت و ۱۲ عدد کارت خودرو را به صورت غیرمجاز جمع آوری کرده بود.
حسین براری فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه گفت : به دنبال اطلاع پلیس مبنی بر اینکه شخصی در شهر کرمانشاه اقدام به خرید کارت سوخت انواع خودروها با قیمت بسیار پائینی میکند، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی گفت : در این راستا ماموران کلانتری ۲۱ نیایش با انجام کارهای اطلاعاتی و استفاده از شگردهای پلیسی، فرد مورد نظر را شناسایی و در حالی که بوسیله یک دستگاه خودرو پراید در بلوار طاقبستان تردد میکرد، دستگیر شد.
براری ادامه داد: در بازرسی ماموران از خودرو متهم، ۴۴ عدد کارت سوخت و ۱۲ عدد کارت ماشین در مدلهای مختلف کشف شد.
این مقام انتظامی با بیان اینکه متهم با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شده است، افزود: فرد دستگیر شده ساکن یکی از استانهای همجوار بوده و قصد داشت کارتهای سوخت خریداری شده را در استانهای شرقی کشور به فروش برساند .
منبع: باشگاه خبرنگاران
1696