آمار تکان دهنده تعداد کشته‌های سوانح رانندگی در هر شبانه روز

رئیس پلیس راه کشور گفت: در هر 24 ساعت 50 نفر به دلیل سوانح رانندگی در جاده های برون شهری و درون شهری کشور جان خود را از دست می‌دهند.

آمار تکان دهنده تعداد کشته‌های سوانح رانندگی در هر شبانه روز

سردار محمدحسین حمیدی روز پنجشنبه در حاشیه سومین دوره تربیت مدرس و ایمنی ترافیک در تبریز با بیان اینکه حدود 60 درصد از کشته های سوانح رانندگی در کشورهای توسعه یافته در 30 کیلومتری شهرها اتفاق می‌افتد؛ گفت: در کشور ما 68 درصد کشته ها مربوط به حوادث 30 کیلومتری شهرهاست.

وی با بیان اینکه 70 درصد سوانح رانندگی توسط خودروهای شخصی در جاده‌ها اتفاق می‌افتد، اضافه کرد: روند تردد خودروهای شخصی در جاده های کشور رو به رشد است .

سردار حمیدی تاکید کرد: برای جلوگیری از حوادث باید قوانین موجود اصلاح شده و در راستای ایمنی خوردوها، بهبود زیرساخت‌های جاده‌ای و آموزش قوانین راهنمایی و رانندگی اقدامات موثری انجام شود.

وی با اشاره به اینکه گروه سنی فعال و نیروی کار مولد کشور، بیشترین گروه سنی کشته‌های ناشی از حوادث رانندگی را به خود اختصاص می دهد، اظهارداشت: در واقع حدود هفت درصد تولید ناخالص ملی در اثر سوانح رانندگی تلف می‌شود.

رئیس پلیس راه کشور با اشاره به اینکه دوره تربیت مدرس ایمنی و ترافیک برای پشگیری از حوادث رانندگی با همکاری پلیس راهنمایی و رانندگی و وزارت بهداشت و درمان برگزار می شود، اظهار امیدواری کرد: این موضوع در سرفصل‌های درسی دانشگاه‌ها قرار می‌گیرد .
سومین دوره تربیت مدرس ایمنی و ترافیک از 25 تا 27 دی با حضور اعضای هیئت علمی از 10 دانشگاه کشور در مرکز کشوری مدیریت سلامت تبریز برگزار شد.

منبع: ایرنا

1696

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • شهروند

    ✅ *خالی کردن جیب مردم با ترفندی جدید از سال اینده.:* ▪طبق اعلام اخبارسراسری درتاریخ97/10/25 بیمه مرکزی از سال اینده بصورت ازمایشی بیمه شخص ثالث را به شخص خواهد داد نه به خودرو.طبق این قانون هرکس که بخواهد از خودرویی استفاده کند باید حتما خودش را بیمه شخص ثالث نموده باشد.اشکال کار از جایی شروع میشود که شما اگر یک خودرو داشته باشید فقط خودتان میتوانید سوار شوید ودیگر اعضای خانواده نمیتوانند استفاده کنند چون انها باید خود را جداگانه بیمه شخص ثالث نمایند. تا اخر سال هزینه فقط یک بیمه برای خودرو پرداخت میشود ولی از سال اینده باید یک خانواده 4نفره که از یک بیمه استفاده میکردند برای استفاده از خودرو مشترکشان هزینه 4بیمه را بپردازند.مطمانا توان مالی پرداخت چنین هزینه ای برای مردم امکان پذیر نیست و بااجرای این قانون شاهد افزایش تصادفات بدون بیمه شخص ثالث خواهیم بود وبه امار زندانیان غیرعمد افزوده خواهد شد.