کشف یک میلیارد ریال کالای خارجی قاچاق در لرستان

فرمانده انتظامی لرستان گفت: یک محموله کالای خارجی قاچاق به ارزش یک میلیارد ریال در خرم آباد کشف و در این راستا ۲ دستگاه خودرو سواری توقیف شد.

کشف یک میلیارد ریال کالای خارجی قاچاق در لرستان

محمد مهدیان نسب،فرمانده نیروی انتظامی لرستان گفت: یک محموله کالای خارجیقاچاق به ارزش یک میلیارد ریال در خرم آباد کشف و در این راستا ۲ دستگاه خودرو سواری توقیف شد.

محمد مهدیان نسب اظهار داشت: ماموران انتظامی شهرستان خرم آباد در اجرای طرح‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز و تشدید اقدامات کنترلی، حین گشت زنی در حوزه استحفاظی به ۲ دستگاه خودرو سمند و پژو مشکوک شده و آن‌ها را متوقف کردند.
وی افزود: ماموران در بررسی‌های به عمل آمده از خودرو‌های توقیفی، ۵۶ هزار عدد لوازم بهداشتی خارجی فاقد مجوز گمرکی کشف و ۲ نفر رادستگیر کردند.
فرمانده نیروی انتظامی لرستان ادامه داد: کارشناسان ارزش محموله مکشوفه را یک میلیارد ریال اعلام کرده و متهمان با تشکیل پرونده راهی مراجع ذیصلاح شدند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

1696

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید