همدستی کلاهبرداران با هکرهای اینترنتی برای فریب فروشندگان طلا!
با دستگیری ۲ کلاهبردار که با همدستی هکرهای اینترنتی، فروشندگان طلا در سایت های واسطه گر را فریب می دادند و اموال آن ها را به یغما می بردند، تعداد مالباختگان از ۷ نفر گذشت.
به دنبال وقوع چندین فقره کلاهبرداری با شگردی خاص در سایت های واسطه گر فروش کالا، تحقیقات ویژه ای با دستور مستقیم سرهنگ محمد چراغ (فرمانده انتظامی مشهد) برای شناسایی و دستگیری تبهکاران فضای مجازی، در دستورکار ماموران پایگاه ثامن پلیس آگاهی مشهد قرار گرفت.
بررسی های مقدماتی کارآگاهان نشان داد: دو مرد جوان پس از تماس با فروشندگان طلا در آگهی سایت های واسطه گر، وجوه توافقی برای خرید طلا را به حساب بانکی فروشندگان واریز و طلاها را نیز دریافت کرده اند اما با گذشت زمان کوتاهی از این ماجرا، فروشندگان متوجه مسدودی حساب بانکی خود از طریق پلیس فتا شده اند چرا که پول های واریزی به حساب آن ها، حاصل کلاهبرداری اینترنتی بوده است!
بنابر این گزارش، با توجه به اهمیت موضوع ، بلافاصله کارآگاهان به بررسی دوربین های مداربسته در محدوده دریافت طلاها پرداختند و دو جوان را چهره زنی کردند که اهل یکی از استان های جنوبی کشور بودند و با شگردهای خاص خود فروشندگان طلا را فریب می دادند.
به همین دلیل نیروهای انتظامی با انجام یک سری رصدهای اطلاعاتی، مخفی گاه اجاره ای دو متهم جوان را در غرب مشهد شناسایی و آنان را در یک عملیات ضربتی در حالی به دام انداختند که در بازرسی از محل اختفای آنان، تعداد زیادی کاغذ خرید (فاکتور) ساختگی طلا، ترازوی دیجیتال، سنگ محک، محلول تیزآب، جعبه های خالی طلا، ۹ دستگاه گوشی تلفن همراه و ۲دستگاه لپ تاپ کشف و ضبط شد.
با انتقال متهمان به مقر انتظامی و مواجهه حضوری آنان با مالباختگان ،دیگر راهی برای انکار باقی نماند و آنان در حالی به کلاهبرداری ۱۵ میلیارد ریالی از ۷ شهروند اعتراف کردند که مدعی بودند طلاها را به ۲ مالخر فروخته اند.

همچنین تحقیقات تکمیلی بیانگر آن بود که متهمان طعمه های خود را در سایت های واسطه گر جست و جو می کردند و سپس با همدستی و هماهنگی هکر اینترنتی که آماده انتقال وجوه از حساب های هک شده دیگران بود، بلافاصله وجوه مذکور را به حساب بانکی فروشنده طلا واریز می کردند و طلاها را تحویل می گرفتند.
ادامه تحقیقات مشخص کرد: متهمان سپس طلاها را به مالخران می فروختند و ۵۰ درصد پول آن را بعد از تبدیل به رمزارز به هکر اینترنتی می دادند و بقیه را بین خودشان تقسیم می کردند.
در همین حال فرمانده انتظامی مشهد با اشاره به این که متهمان برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شده اند به شهروندان توصیه کرد: حتما طلا و کالاهای باارزش خود را به اصناف دارای مجوز بفروشند و یا ازآنان خرید کنند تا طعمه ای برای پولشویی های ناشی از کلاهبرداری نشوند.
سرهنگ محمد چراغ همچنین هشدار داد: مردم مراقب کلاهبرداری از طریق پیامک های ابلاغیه ثنا، قطع یارانه، سهام عدالت، به روزرسانی نرم افزارهمراه بانک و غیره باشند و به هیچ وجه پیامک های ناشناس از منابع نامعتبر را بازنکنند.