فوت یک نفر بر اثر سیل در دهستان بسطام شهرستان سلسله
مدیر کل مدیریت بحران استان لرستان گفت: شب گذشته بر اثر جاری شدن سیل در دهستان بسطام شهرستان سلسله یک نفر جان خود را از دست داد.
مدیر کل مدیریت بحران استان لرستان با اشاره به بارش نزولات جوی به به صورت بارش باران و تگرگ در استان گفت: این بارشها در دهستان بسطام شهرستان سلسله موجب جان باختن یک پیرمرد شد.
مهدی پازوکی افزود: همچنین بر اثر سیلاب به زیر ساختهای شهرستان دلفان خساراتی وارد شد و ۴۰۰ کیلومتر از راههای روستایی این شهرستان دچار خسارت شد.
همچنین ۱۵۰ کیلومتر راه شوسه و خاکی و ۸ دستک پل نیز دچار خسارت شد.. به گفته مدیر کل مدیریت بحران استان میزان دقیق خسارت بعد از بررسی دقیق اعلام خواهد شد.
همچنین بارش تگرگ در کوهدشت، نورآباد و چگنی نیز خساراتی به باغات این شهرها وارد کرد، به گفته شاهدان عینی این تگرگها از حد معمول درشتتر بوده و در مدت زمان کوتاهی سطح زمین را پوشاندند.