زنی برای «تمسخر همسرش پیش دیگران» ‌به قتل رسید

یک مرد ۵۹ ساله اهل پنسلوانیا به نام خوزه آنتونیو لونا به اتهام قتل همسرش بازداشت شد.

زنی برای «تمسخر همسرش پیش دیگران» ‌به قتل رسید

به گزارش خبرفوری، مقامات پلیس گزارش داده‌اند که او همسرش، آلیست شوبرت، ۴۸ ساله، را در داخل خودروی خود با اسلحه شلیک کرده و به شدت زخمی کرده بود. شوبرت پس از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داد.

این حادثه شنبه شب در شهر راک‌لِج، از حومه‌های فیلادلفیا رخ داد. بر اساس گزارش‌ها، زن مقتول پس از بازگشت از یک مهمانی همراه با همسرش در خودرو، خواستار پیاده شدن از خودرو و ادامه مسیر به تنهایی شد که باعث مشاجره و تنش شدید بین آن‌ها شد.

بیشتر بخوانید:‌

آدم‌رباها، پیرمردِ اشتباهی را دزدیدند!

در جریان این درگیری، آن‌ها بر سر کیف پول شوبرت که داخل آن یک اسلحه کالیبر .۳۸ ثبت‌شده بود، کشمکش کردند. لونا اسلحه را برداشت و بار اول شلیک کرد، سپس چهار شلیک دیگر نیز انجام داد که به مرگ شوبرت منجر شد. شاهدان عینی، گزارش دادند که لونا از خودرو پیاده شد و شوبرت بر زمین افتاده بود. او پیش از دستگیری تلاش کرد با اسلحه به خود شلیک کند که موفق نشد و پلیس او را حدود یک مایل دورتر بازداشت کرد.

تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که لونا انگیزه قتل را ناشی از «بی‌احترامی» همسرش در مهمانی بیان کرده است. همچنین مشخص شد که پیش‌تر شوبرت از آزار جسمی و روانی همسرش گلایه کرده و دوستانش یک بار شاهد ضرب و شتم او توسط لونا بودند.

لونا که سابقه جنایی طولانی از جمله ورود غیرقانونی به آمریکا و بازگشت پس از اخراج را دارد، اکنون با اتهامات قتل درجه اول، قتل درجه سوم و داشتن ابزار جرم مواجه است. او بدون قرار وثیقه در زندان نگه‌داری می‌شود و قرار است در ۵ مارس برای جلسه مقدماتی دادگاه حاضر شود.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید