آزادی پسر کرمانی از چنگال 2 آدم ربای حرفه ای

عاملان گروگان‌ گیری و باج خواهی از یک پسر جوان به چنگ پلیس افتادند.

آزادی پسر کرمانی از چنگال 2 آدم ربای حرفه ای

فرمانده انتظامی استان کرمان بیان کرد: حدود 17 روز قبل چند نفر با یک خودروی پلاک جعلی اقدام به ربودن یک پسر جوان نزدیک یکی از خیابان های شهر کرمان کردند که علاوه بر این که هیچ ردی از خود بر جای نگذاشته بودند، طی این چند مدت هیچ گونه پیام و تماسی هم با خانواده گروگان نداشتند.

سردار موقوفه ئی تصریح کرد: درادامه کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی استان کرمان با رصدها و تحقیقات  تخصصی از حضور عاملان این عمل مجرمانه در یکی از استان های همجوار باخبر شدند که  یک تیم به این منطقه عزیمت کرد.

وی گفت: طی این عملیات فرد گروگان گرفته شده آزاد شد  و ضمن دستگیری دو متهم بومی همان استان و تحویل  متهمان  به مرجع قضایی به این آدم ربایی که با زورگیری 3 میلیارد ریال از کارت بانکی گروگان  نیز همراه بود، پایان داده شد.

منبع: ایران
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید