فرماندار بوکان:
دانشآموز بوکانی بر اثر خفگی ناشی از گیر کردن غذا در مدرسه جان باخت
فرماندار بوکان اعلام کرد: یک دانشآموز پسر در یکی از مدارس روستایی این شهرستان بر اثر خفگی ناشی از گیر کردن مواد غذایی در گلو جان خود را از دست داد.
خشایار صنعتی توضیح داد: این حادثه روز چهارشنبه هنگام بازی دانشآموز در حیاط مدرسه رخ داد و وی با علائم خفگی به بیمارستان شهید قلیپور بوکان منتقل شد.
وی افزود: بیمار پس از احیا در بیمارستان بوکان، برای ادامه مراقبتهای درمانی و مداوا به مراکز درمانی در ارومیه اعزام شد اما متأسفانه با وجود تلاشهای کادر درمانی، جان خود را از دست داد.
فرماندار بوکان با تسلیت به خانواده و همکلاسیهای دانشآموز، از والدین و مسئولان مدارس خواست هنگام تغذیه، نکات ایمنی لازم را به دانشآموزان یادآوری کنند تا از وقوع حوادث مشابه جلوگیری شود.
به گزارش ایرنا، بیش از ۴۳ هزار دانشآموز در مقاطع مختلف تحصیلی در شهرستان بوکان مشغول به تحصیل هستند.