شکایت عجیب مرد مراکشی: همسرم را با سه‌قلو تحویل بیمارستان دادم، اما دوقلو تحویل گرفتم

یک مرد مراکشی در شکایتی مدعی شد، مسئولان بیمارستانی در طنجه که همسرش در آن وضع حمل کرده، به‌جای سه‌قلو دوقلو تحویل او داده‌اند.

شکایت عجیب مرد مراکشی: همسرم را با سه‌قلو تحویل بیمارستان دادم، اما دوقلو تحویل گرفتم

به نقل از رسانه‌های مراکشی، این مرد که مصطفی الدراویش نام دارد و در شهر القصر الکبیر یکی از شهرهای اطراف طنجه زندگی می‌کند اعلام کرد، بعد از زایمان همسرش منتظر سه‌قلو بود اما به‌جای سه کودک فقط دو کودک به او تحویل داده شده است.

او در این باره گفت: در طول دوره حاملگی همسرم با توجه به اسنادی که در اختیار دارم، سه‌قلو حامله بوده است، این  را سونوگرافی‌ها ثابت کرده‌اند اما زمانی که در یکی از بیمارستان‌های طنجه وضع حمل کرد، مسئولان فقط دو فرزند تحویل ما دادند.

این مرد ادامه داد: همسرم در ماه هفتم دچار شرایط وضع حمل شد اما بعد از انجام عمل سزارین مسئولان بیمارستان گفتند او دوقلو حامله بوده و خبری از قل سوم نیست.

با این حال این مرد تاکید کرد فوراً به دادگاه شکایت کرده و خواستار مشخص شدن سرنوشت فرزند سوم خود شده است.

منبع: اعتمادآنلاین
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید