مرگ معلم و دانش‌آموز همدانی در سد اکباتان

سرپرست مرکز اورژانس۱۱۵ و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان از غرق شدن معلم و دانش‌آموز همدانی در سد اکباتان خبر داد.

مرگ معلم و دانش‌آموز همدانی در سد اکباتان

داود گمار اظهار کرد: در یک حادثه دلخراش عصر دوشنبه (هفتم مهر) یک دانش‌آموز پسر ۹ ساله و معلم ۳۵ ساله که به قصد نجات جان پسربچه خود را به داخل آب انداخته بود، در سد اکباتان غرق شدند و جان باختند.

وی گفت: به‌محض دریافت گزارش، دو دستگاه آمبولانس اورژانس به همراه تیم‌های درمانی و سایر ارگان های  امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

وی  بیان کرد: در این حادثه آقای ۳۵ ساله جان باخته  تحویل مراجع قضائی شد و پسربچه ۹ ساله پس از خارج‌سازی از آب تحت عملیات احیای قلبی - ریوی قرار گرفت و بلافاصله به بیمارستان بعثت منتقل شد.

گمار با بیان اینکه  با وجود تلاش‌های فراوان تیم درمانی، این کودک جان خود را از دست داد، افزود: جزئیات بیشتر و علت دقیق حادثه در دست بررسی است.

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس۱۱۵ و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان ، گمار ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های آسیب‌دیده، بر لزوم رعایت نکات ایمنی در حاشیه رودخانه‌ها و مناطق آبی تأکید کرد.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ذلغ

    مالم کمترین حقوق را دریافت می‌کند خجالت بکشید