حکم اعدام کارگردان آزارگر نقض شد

حکم اعدام کارگردان و تهیه کننده سینما که با همدستی یک زن، به چهار دختر دانش‌آموز تعرض کرده و در یک قدمی چوبه دار قرار داشت با پذیرش درخواست اعاده دادرسی متهم و تحقیقات بیشتر در پرونده برای دومین بار نقض و پرونده برای رسیدگی به شعبه هم‌عرض فرستاده شد.

حکم اعدام کارگردان آزارگر نقض شد

این پرونده از تابستان سال ۱۴۰۱ با شکایت دختر نوجوانی از یک کارگردان به اتهام آزار و اذیت تشکیل شد. این دختر 15 ساله که با مادرش به اداره پلیس رفته بود، گفت: «به دلیل علاقه زیاد به بازیگری با موافقت خانواده‌ام در یک آموزشگاه بازیگری ثبت‌نام کردم.

بعد از چند هفته زنی به نام فریبا که مربی یکی از رشته‌های هنری بود، مرا با کارگردانی آشنا کرد و گفت اگر می‌خواهی در این کار پیشرفت کنی این کارگردان می‌تواند کمکت کند او علاوه بر ارتباطات خوبی که در سینما دارد دارای یک قدرت ماورایی است و می‌تواند روح بازیگر را از بدی‌ها و گناه‌ها پاک کند.

این اظهارات آنقدر در من تأثیر گذاشت که پذیرفتم برای موفقیت در کارم به اتفاق فریبا به خانه آن کارگردان برویم. آن روز دقایقی بعد از ورودمان به خانه کارگردان خانم مربی ما را به بهانه‌ای تنها گذاشت. آقای کارگردان هم مرا مورد آزار و اذیت قرار داد.

در حالی که مأموران در حال بررسی و تحقیق بودند ۳ شکایت مشابه دیگر ثبت شد و پلیس، کارگردان ۵۰ ساله را در خانه ویلایی‌اش در شمال تهران ردیابی و بازداشت کرد و فریبا نیز دستگیر شد. اما هر دو متهم منکر فریب و آزار و اذیت ۴ دختر دانش‌آموز شدند.

با تکمیل تحقیقات برای این کارگردان به اتهام زنای به عنف و برای خانم مربی به اتهام معاونت در زنای به عنف کیفرخواست صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه ۶ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

نخستین جلسه دادگاه

در جلسه تحقیق از دو متهم که با حضور شاکی‌ها برگزار شد هر ۴ دختر دانش‌آموز یک به یک جزئیات ماجرا را برای قضات شرح دادند و مدعی شدند که این دو متهم، دختران دیگری را هم مورد آزار قرار داده‌اند اما آنها به خاطر ترس و نگرانی شکایت نکرده‌اند.

سپس فریبا به قضات گفت: «من خودم هم قربانی آزار و اذیت این کارگردان شده‌ام.» پس از جلسه تحقیق، دو متهم پشت درهای بسته و غیرعلنی محاکمه شدند و قضات پس از بررسی مدارک و شواهد کارگردان را به اعدام و 99 ضربه شلاق و فریبا را به 15 سال حبس و 30 ضربه شلاق محکوم کردند. اما وقتی پرونده با اعتراض متهمان به دیوان عالی کشور رفت، قضات دیوان احکام صادره را شکستند و خواستار تحقیقات بیشتر و رسیدگی دوباره در شعبه ۵(هم‌عرض) شدند.

دومین جلسه دادگاه

با تحقیقات تکمیلی، پرونده بار دیگر مورد رسیدگی قرار گرفت. در این جلسه ۴ شاکی دوباره بر اشد مجازات برای متهمان تأکید کردند. اما این بار کارگردان با ادعای اینکه به خاطر بی‌توجهی‌های همسرش دست به این کار زده است، گفت: «همسرم به خاطر کار و فعالیت‌های هنری‌اش مدام در سفر بود و من به خاطر خلأ او به ناچار با این دختران ارتباط نزدیکی برقرار می‌کردم.»

اما همسر متهم که در دادگاه حضور داشت منکر ادعاهای شوهرش شد و گفت: «من همیشه از شوهرم تمکین می‌کردم.» 

قضات نیز بر اساس مستندات و مدرک‌های موجود در پرونده، کارگردان را بار دیگر به اعدام و 99 ضربه شلاق و منع فعالیت تدریس در مدارس و آموزشگاه‌های دخترانه دولتی و غیردولتی به مدت 2 سال محکوم کردند. همچنین خانم مربی را نیز به خاطر معاونت به ۲۰ سال حبس محکوم کردند. احکام صادره این بار از سوی قضات دیوان عالی کشور تأیید شد و پرونده به اجرای احکام رفت.

در حالی که متهم در یک قدمی چوبه دار قرار داشت باردیگر درخواست اعاده دادرسی داد و این بار همسر وی نیز مدعی شد با شوهرش مشکلات بسیاری داشته و ارتباط خوبی با هم نداشته‌اند. بنابراین با پذیرش اعاده دادرسی بار دیگر حکم قصاص برای دومین بار نقض و پرونده برای رسیدگی به شعبه 10 – هم‌عرض - فرستاده شد تا متهم اصلی این پرونده برای سومین بار در دادگاه از اتهامش دفاع کند.

منبع: ایران
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 8
  • ناشناس

    خدا لعنتشون کنه، دخترهای کم سن و سال رو با این حرفها به ناکجا آباد می رسونند.

  • ناشناس

    اعدام نشه واقعاظلم بزرگی در حق قربانیان و جری ترشدن متجاوزان میشه

  • ناشناس

    پارتی در حدی داره و اعدام نمیشه شک نکنید!!!! الان یه تبصره میزنن که چون زنش تمکین نمیکرده ایشان حق داشته همه دختران خردسال را ببره خونه تجاوز کنه!!!!!!!!!! خدا لعنتتون کنه بر جد و اباتون لعنت که چه بهانه هایی پیدا میکنید!!!!!!!!!!! هزاران مدیر این تیپی در شرکت ها و سازمانها و نهاد ها هستند که بحدی قدرت و ثروت بادآورده دارند به همه تجاوز میکنند - میگن در عراق زمان صدام - پسرانش همینطوری بودی !!!!!!!

  • ناشناس

    دوسال منع تحصیل در مدارس دخترانه برای یک متجاوز پدوفیل؟ دوبار حکم رو خوندم فکر کردم اشتباه میکنم !! این آقا اعدام نمیشه حکمش نقض میشه منم مخالف اعدامم ، ولی یک متجاوز پدوفیل حتما باید گذشته ش قابل رصد باشه که اگه قابل رصد بود ایلیا و امثال هم کشته نمیشدن

  • ناشناس

    چه ربطی به تمکین نکردن زنش دارد؟؟
    هر کی زنش تمکین نکرد باید به دختران بی گناه تجاوز کند؟؟
    آدم به بعضی چیزها شک میکند!!!

  • حائری

    مملکت گل وبلبلی داریم با پول بارشوه همه چیز عوض می شود ومحکوم بدون هیچ دردسری پیروز میدان می شود ؟

  • علی رضا

    با رسانه ای شدن پرونده به قوه محترم قضائیه پیشنهاد
    میکنم جهت جریحه دار نشدن افکار عمومی و متهم نشدن قضات دادگاه به دریافت رشوه ، با نگاه ویژه ای
    این پرونده را پیگیری نموده و حکم صادر نمایند.

  • محسن

    به جای اعدام و یا بخشش، محکومیت جایگزین به تمیز کردن و نظافت خیابانها و مترو برای مدت چندسال و ممنوعیت فعالیت در هرگونه فیلم و آموزش سینما به مدت حداقل ۱۰سال حکم مناسب تری است حالا می خواسته زنش تمکین کرده باشد یا نکرده باشد.