اعترافات تکان دهنده جوان افغانستانی در پرونده قتل زن ایرانی

​​​​​​​جوان ۱۹ ساله افغانستانی صبح روز گذشته، صحنه قتل هولناک زن ۴۴ ساله را در حالی بازسازی کرد که مدعی بود به خاطر وسوسه های شیطانی دست به جنایت زده و طلاها را برای رد گم کنی به سرقت برده است.

اعترافات تکان دهنده جوان افغانستانی در پرونده قتل زن ایرانی

«حامد-م» جوان ۱۹ساله افغانستانی که روز گذشته توسط کارآگاهان پلیس آگاهی مشهد و با دستور قاضی ویژه قتل عمد به منزل مسکونی در بولوار شهید نامجو (محل وقوع جنایت) هدایت شده بود، در حالی مقابل دوربین قوه قضاییه قرارگرفت که قاضی وحید خاکشور اتهام قتل عمدی زن مسلمان را به وی تفهیم کرد و با استناد به مواد قانونی از او خواست تا مواظب اظهارات خود باشد و حقیقت ماجرا را بیان کند.

در همین حال سرگرد رضا شکیبا (افسر پرونده) به تشریح خلاصه ای از محتویات این پرونده جنایی پرداخت و چگونگی دستگیری متهم در کمتر از ۴۸ساعت را تشریح کرد.

در ادامه «حامد-م» با بیان این که به صورت غیرمجاز و از طریق مرز نیم روز وارد ایران شده است به قاضی شعبه ۲۵۸ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد گفت: ما در همسایگی مرضیه (مقتول) زندگی می کنیم.

بیشتر بدانید:  جنایت شیطانی برای سرقت طلا

وقتی اعضای خانواده ام از خانه بیرون رفتند من هم به سر کوچه رفتم و زن ۴۴ ساله را دیدم که به سمت خانه اش می رود. او را تعقیب کردم. سپس از علمی گاز بالا رفتم و از روی دیوار به درون خانه او پریدم چون می دانستم خواهرش به مسافرت رفته است و او در منزل به تنهایی زندگی می کند.

وسوسه های شیطانی رهایم نمی کرد. او غافلگیر شده بود ولی در برابر خواسته من مقاومت می کرد به همین خاطر هم ابتدا با نمکدان بزرگ شیشه ای به سرش کوبیدم و با دستانم او را خفه کردم ولی وقتی دیدم همچنان زنده است کارد آشپزخانه را برداشتم و او را به قتل رساندم. بعد  طلاهایش را به سرقت بردم و در منزل خاله ام پنهان کردم.

مقداری از طلاها را نیز در پشت بام مخفی کرده بودم که توسط کارآگاهان کشف شد.

با انتقال عامل جنایت شیطانی به زندان، بررسی های بیشتر درباره زوایای دیگر این جنایت تکان دهنده همچنان ادامه دارد.

 

منبع: خراسان
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    اینا رو بریزید بیرون دیگه.
    بیرون کردن یه مشت اجنبی اینقدر سخته؟؟
    این یه کارم نمیتونید بکنید.. با دنیا هم آقایون میخوان شاخ به شاخ بشن.

  • ناشناس

    بخاطر یک عده پیمانکار طماع که بدنبال کارگر ارزان هستند، ملت ایران در معرض انواع جرم و جنایت قرار گرفته اند. متاسفانه مسولان هم فقط یک هفته ای آتششان تند بود، الان همان آش و همان کاسه.