مجازات مرگ برای قاتل برادر ناتنی

مردی که برادرش را به خاطر اختلافات قدیمی کشته بود، از سوی دادگاه به قصاص محکوم شد.

مجازات مرگ برای قاتل برادر ناتنی

متهم یک سال قبل با ورود به دفتر کار برادرش، با ضربات چاقو او را به قتل رسانده و سپس خودکشی کرده بود اما توسط پزشکان نجات پیدا کرد.

سروش در جلسه دادگاه اعتراف کرد برادرش را کشت اما قصد این کار را نداشت. او گفت: من و برادرم ناتنی بودیم. مادرمان یک نفر بود اما از پدر جدا بودیم. ما یک برادر دیگر داشتیم که زندگی نباتی داشت. به خاطر تصادفی که کرده بود به کما رفته بود، تا اینکه دیه او را مادرم گرفت. می‌خواستیم با آن پول آپارتمان بخریم که سعید گفت پول را به من بده برایت بخرم، اما آپارتمان نخرید. من هم پول را پس گرفتم اما ارزش پول پایین آمده بود. بعد زمینی در کرج خریدم. این بار برادرم مدارک زمین را گرفت تا خانه‌ای بسازد و باز هم این کار را نکرد.

متهم ادامه داد: من سر این موضوع با برادرم جروبحث داشتم. او مدارک زمین را نمی‌داد. من هم نمی‌توانستم پس بگیرم. شب حادثه مشروب خورده بودم و دوستم هم شیشه کشیده بود و من بخوری شده بودم. برای همین وقتی وارد دفتر برادرم شدم، کنترل خودم را از دست دادم. جروبحث کردیم. او چاقو درآورد. چاقو را از او گرفتم و اول برادرم را زدم و بعد هم خودم را زدم. من قصد مردن داشتم. حالا هم از اولیای دم درخواست بخشش دارم و تسلیت می‌گویم.

 

بعد از پایان جلسه دادگاه، قضات وارد شور شدند و متهم را به قصاص محکوم کردند.

منبع: اعتمادآنلاین
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید