«قارچ جادویی» سمی برای نابودی خانواده‌ها

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت از دستگیری فروشنده قارچ‌های سمی روان‌گردان در فضای مجازی با بیش از 8 کیلو «مجیک ماشروم» خبر داد.

«قارچ جادویی» سمی برای نابودی خانواده‌ها

قاچاقچیان مواد مخدر همواره با مقاصد سودجویانه سعی در فروپاشی خانواده‌ها و گمراه کردن جوانان و نوجوانان دارند و هر روز با شگردهای جدیدتر در کمین شکار فرزندان ما هستند. بی‌تردید مواد مخدر ریشه اخلاق را در جامعه خشکانده و موجب تزلزل خانواده‌ها خواهد شد که برای ریشه‌کن کردن این معضل اجتماعی همکاری آحاد جامعه با پلیس در مبارزه با این بلای خانمانسوز الزامی است. برخورد با فروشندگان مواد مخدر و نیز اشاعه‌دهندگان مظاهر اعتیاد در فضای مجازی، به‌مانند فضای حقیقی یکی از دغدغه‌های اصلی پلیس مبارزه با مواد مخدر است؛ بدون شک، پایش لحظه به لحظه صفحات مجازی و برخورد قاطع با توزیع‌کنندگان مواد مخدر و نیز برهم‌زنندگان امنیت در فضای مجازی، به عنوان یک مأموریت اولویت‌دار با جدیت در دستور کار پلیس مبارزه با مواد مخدر است.
سرهنگ حسین باباپور، رئیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت با اعلام خبر دستگیری فروشنده قارچ‌های سمی روان‌گردان در فضای مجازی با بیش از 8 کیلو «مجیک ماشروم» گفت: در پی کسب خبری مبنی بر تبلیغ و توزیع قارچ سمی توسط فردی در فضای مجازی، رسیدگی به موضوع به سرعت در دستور کار مأموران دایره فتا پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ قرار گرفت.

با رصد شبانه‌روزی، متهم که در یکی از شبکه‌های اجتماعی به تبلیغ و فروش قارچ‌های سمی توهم‌زای روان‌گردان موسوم به «مجیک ماشروم» می‌پرداخت، شناسایی شد و مأموران وی را در مخفیگاهش در محدوده شرق تهران دستگیر کردند و ۸ کیلو و ۳۵۰ گرم قارچ توهم‌زای روان‌گردان (مجیک ماشروم) از خانه‌اش کشف شد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران با تأکید بر ضرورت رصد برخط اقدامات مجرمانه قاچاقچیان مواد مخدر در فضای مجازی اظهار داشت: قارچ سمی مجیک ماشروم با نام فارسی قارچ جادویی از خانواده مواد مخدر توهم‌زا است و از جمله عوارض مصرف این ماده مخدر خطرناک، می‌توان به وحشت‌زدگی، اختلالات عصبی و روان‌پریشی، توهم بصری و شنیداری، اضطراب، بی‌قراری و شک و سوءظن اشاره کرد.

وی از مردم خواست، ضمن مراقبت صحیح از فرزندان خود در مبارزه با سوداگران مرگ و عاملان افیونی با پلیس همکاری کرده و در صورت مواجهه با موارد مشکوک و مظنون در فضای مجازی، مراتب را بدون فوت وقت از طریق شماره تماس ۱۱۰ و ۶۳۹۸۴۶۱۸ به پلیس اطلاع دهند و یا با مراجعه به دایره فتا پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ واقع در خیابان وحدت اسلامی، بعد از چهارراه مولوی جنب پلیس آگاهی تهران بزرگ، گزارش‌های خود را با کارشناسان ما در میان بگذارند.

منبع: ایران
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها