حمله به پاکبان و شهردار شب منطقه ۵

تعدادی از اغتشاشگران چهارشنبه شب (۴ آبان‌ماه) به دو نفر از پرسنل شهرداری منطقه ۵ در حین انجام مأموریت حمله و آن‌ها را به شدت مجروح کردند.

حمله به پاکبان و شهردار شب منطقه ۵

آشوب‌گران پس از مسدودکردن بخشی از خیابان آیت‌الله کاشانی و ایجاد مزاحمت برای مردم، در حالی‌که عوامل شهرداری با لباس و خودروی سازمانی، جهت جمع‌آوری نخاله و کارتن‌های ریخته شده در معبر حاضر بودند، به آنها حمله‌ور شده و با چاقو و سلاح‌های سرد علاوه بر تخریب خودروی سازمانی، شهردار شب ناحیه ۷ و «پاکبان» همراهش را به شدت مجروح کردند.

گفتنی است، پس از وقوع این حمله آشوب‌گران، با حضور به‌موقع نیروهای امنیتی، اوضاع تحت کنترل قرار گرفت و این دو کارمند خدوم شهرداری در حالی‌که شرایط جسمی مناسبی نداشتند، به یکی از بیمارستان‌های منطقه منتقل شدند و هم اکنون تحت مداوای کادر درمان هستند.

به موجب این حادثه دلخراش، شهرداری منطقه ۵ با همکاری نیروی انتظامی و از طریق مراجع قضائی موضوع را پیگیری و اقدام قضائی لازم را به انجام خواهد رساند.

منبع: مهر
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 11
  • ناشناس

    بسیجی موزدور

    نظرات شما -
    • موز دوست داریا...

  • رابی

    قبلا از آمبولانس برای شناسایی و دستگیری معترضان استفاده می کردند به احتمال زیاد الان از امکانات شهرداری. معترضان بدون دلیل حساب کسی را نمی رسند.

    نظرات شما -
    • ناشناس

      این معترضان چه قدر گل اند....
      به هیچ عنوان هیچ کار اشتباهی نمی کنند همه با ادب ، با فرهنگ ، خانواده دار

  • ناشناس

    وقتی با ماشین حمل زباله و بستنی و تاکسی و آمبولانس، ساندیس خور جابجا کنید نتیجه اش همین میشه

    نظرات شما -
    • ناشناس

      گستاخ هم که هستید خوب طبیعی هست آدم کشی و مزدوری که باشی گستاخ هم کمترین آن هست

  • ناشناس

    پیاز داغشو زیاد نکردی؟؟؟؟

    نظرات شما -
    • بله یه مقدار پیازش زیاد شد
      احتمالا ماهیانه زحمت کشان شهرداری رو ندادند و عزیزان زحمت کش شهرداری ازشون دلگیر شده اند..

  • درود بر بسیجیان و سپاهیان و ماموران انتظامی جان بر کف و لعنت بر اغتشاشگرای احمق

  • افتخاری

    شهرداری تهران از زمان قالیباف به وزارت جاسوسی تبدیل شده به خصوص پیمانکاران تو حوزه زیباسازی شهری عمرانی به کار قاچاق مواد مخدر میپردازند. اش شله قلم کاری است شهرداری

  • راستگو

    اینها جاسوس اسراییل بودن نه کاذمند شهرداری