رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ:

عاملان زورگیری و قمه‌کشی در آزاد راه تهران شمال دستگیر شدند

رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از شناسایی ۳ عامل زورگیری و قمه کشی در آزاد راه تهران شمال خبر داد.

عاملان زورگیری و قمه‌کشی در آزاد راه تهران شمال دستگیر شدند

سرهنگ سعید راستی اظهار کرد: در پی انتشار و باز نشر کلیپی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی با عنوان زورگیری و قمه کشی در آزاد راه تهران - شمال که در آن ۳ سرنشین یک دستگاه خودرو پراید، با قدرت نمایی با استفاده از سلاح سرد، سرنشینان یک دستگاه خودروی ۲۰۶ را تهدید کرده بودند؛ بررسی موضوع بلافاصله در دستور کار مأموران مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه در بررسی‌های اولیه و استعلام پلاک انتظامی خودروی متهمان مشخص شد، پلاک انتظامی نصب شده متعلق به خودروی پراید نمی‌باشد و شماره انتظامی جعلی است، گفت: در شاخه دیگری از تحقیقات پلیسی مأموران این پلیس موفق شدند هویت واقعی متهمان و مخفیگاه آن‌ها را در حوالی شهر قدس شناسایی کنند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه نتیجه تحقیقات انجام شده به مرجع قضائی منعکس و دستور دستگیری متهمان اخذ شد، گفت: روز گذشته ۲۵ آبان ماه تیمی از مأموران این مرکز به مخفیگاه متهمان اعزام و موفق شدند هر سه آن‌ها را دستگیر و در بازرسی از محل چند قبضه سلاح سرد نیز کشف کنند.

سرهنگ راستی عنوان کرد: متهمان پس از انتقال به پلیس امنیت در بازجویی‌های اولیه به جرم ارتکابی اعتراف و علت آن را خودنمایی و ایجاد مزاحمت عنوان کردند.

رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی تهران در پایان خاطر نشان کرد: هر سه متهم در کمتر از ۴۸ ساعت دستگیر و با صدور قرار میلیاردی از سوی مرجع قضائی روانه زندان شدند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • کاربر ناشناس

    کروناوارازول واوباش درجامعه وحشتناکه ورسیدگی کامل نمیشود

  • ایرانی

    از مصادیق بارز فساد در زمین

  • محمد

    چرا این همه لات و اوباش داریم؟ نهاد تعلیم و تربیت ما چه مشکلاتی دارد؟ حوزه دانشگاه آموزش و پرورش فرهنگ و ارشاد صدا و سیما رسانه ها کجای کارند؟ آیا تا چه اندازه دغدغه اصلاح امور را دارند؟

    نظرات شما -
    • بیا

      بمیر